středa 8. října 2014

TOP 5: Nejhorší filmové páry - Tahle romantická dua nás tedy zrovna neoslnila

I my občas zjihneme, když vidíme nějaký milý pár na stříbrném plátně. U některých hereckých kolegů prostě funguje chemie tak, že by jim člověk věřil, že by jeden pro druhého dýchali. Ovšem, jsou také dua, u kterých jim to prostě "nežereme", i kdyby se snažila sebevíce.


5. Katie Holmes a Christian Bale (Batman začíná)

Nechceme být zlí, ale Katie Holmes je pro nás prostě holka od vedle. A ne sexy holka od vedle, kterou špízlujeme, když vychází z bytu, ale holka od vedle, která v domě bydlí už asi deset let a my si ji stěží vybavujeme. Stručně řečeno, je docela unylá. A stejným slovem bychom označili i její výkon v prvním dílu Nolanovy Batmanovské trilogie. Z našeho pohledu to mezi ní a Christianem prostě nejiskřilo a bylo mezi nimi asi tolik sexuálního napětí jako mezi dvěma sourozenci (ne těmi sourozenci, kteří se objevují v amerických hororech o vidlácích). Není divu, že v pokračování už se Katie neobjevila.

4. Cameron Diaz a Ashton Kutcher (Mejdan v Las Vegas)

Oba dva sice vypadají k světu, ale není pravidlem, že když dáte "dohromady" dva sexy lidi, tak mezi nimi automaticky vznikne chemie. V tomto případě rozhodně nevznikla. Z páru jsme měli spíše dojem, že si zachovalá "mamča" Cameron nabrnkla mladého urostlého cucáka, který jí pomůže z nudy a může se jím chlubit kamarádkám, ale není pro ni víc než jen hračka. Měli jsme hodně velké problémy přistoupit na to, že by se podobný pár dal dohromady.

3. Kirsten Dunst a Tobey Maguire (trilogie Spider-Man)

V komiksu to mezi Mary Jane a Peterem Parkerem jiskří tak, že div nechytne papír, na kterém jsou jejich příběhy nakreslené. Ve filmové verzi to ale prostě nějak nefungovalo. Oba jsou dobří herci, o tom nemám pochyb, ale ne tak dobří, abychom jim uvěřili, že k sobě cítí více než přátelské emoce. Když si dali hubana, tak jsme se rozhodně nerozplývali a nadšeně nevzdychali nad tím krásným mladým párem, který se má tak rád. Jo, to když Kirsten pokukovala po Jamesu Francovi, to bylo jinčí kafe.

2. Jennifer Lopez a Ben Affleck (Láska s rizikem)

Film Láska s rizikem je hodně nepovedený v mnoha ohledech, takže to, že chybí pořádná chemie mezi JLo a Benem, už byla jen "třešinka na dortu". Je ovšem paradoxní, že se nepodařilo páru, který k sobě byl očividně v reálném životě silně přitahován, přenést to na plátna. A nepomohly tomu ani rádoby zamilované pohledy a "vzrušené" hekání, když byli spolu. Tohle nebyla láska s rizikem, tohle byl jen nepovedený biják bez lásky.

1. Natalie Portman a Hayden Christensen (Star Wars)

Ona křehká brunetka, on vysoký atletický blondýn, to prostě musí fungovat. Tohle bude Leia a Han Solo 2.0. No není. Zatímco Harrison Ford a Carrie Fisher stvořili ikonický filmový pár, tak na Natalii a Haydena se možná dobře koukalo, ale díky jejich herecké "ztuhlosti" jsme prostě neuvěřili tomu, že se mají rádi a že je mezi nimi VLN (Velká Láska Nebeská :)). A rozhodně je nezachránily ani dost úsměvné dialogy. O to větší překvapení je, že se mluvilo o tom, že v dané době spolu randili. Jestli ano, tak to snad v reálu bylo lepší než na plátně.

Kterému filmovému páru jste to nezbaštili vy? Který vám přišel moc strojený a neuvěřitelný?

8 komentářů:

  1. Mne teda Kirsten a Tobey prisli prave fajn,hodne se mi oba v puvodnim Spideym libili. S nima sem nemel problem. S ostatnimi vicemene souhlasim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Tobey a Kirsten na tento seznam nepatří. :)

      Vymazat
  2. Matrix: Neo a Trinity...

    OdpovědětVymazat
  3. Nový superman a ta jeho postarší zrzka

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší pár je Jaime a Cersei Lannisterovi, čert to vem že jde o incest :D a čert vem i to že ona je čubka nad všemi ostatními vyčnívající :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvlášť když uvolňují napětí nad tělem mrtvého synka, i když to bylo monstrum :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.