sobota 11. října 2014

The Other Dead: Svou zombie sérii chce mít i dokumentární kanál Animal Planet

Televizní kanál specializovaný na projekty se zvířaty chystá seriál na motivy komiksu The Other Dead.


Jelikož Živí mrtví lámou rekordy ve sledovanosti, tak bylo jasné, že ostatní stanice budou minimálně uvažovat o tom, že by také nabídly nějaký projekt věnovaný oživlým mrtvolám. A tak se nám objevilo například Z Nation (recenze).

Ovšem se svou trošku do mlýna chce přispět i stanice, u které jsme to nečekali. Animal Planet, kanál, který se soustředí hlavně na dokumenty o zvířatech nabídne seriál, který našel inspiraci u komiksu The Other Dead.

Zápletka šestidílného komiksu zní takto:

"První zvířecí zombie epos na světě je tady! Smrtící hurikán ohrožuje New Orleans, stejně tak jako hrozivá a tajemná nákaza ohrožuje zvířecí říši! Připojte se k hvězdným tvůrcům jako je Kevin Eastman (Želvy Ninja), Joshua Ortega (Gears of War) a Digger T. Mesch (Agent 88) na začátku nejočekávanější hororové série tohoto roku!"

O zvířátka tedy ochuzeni určitě nebudeme. A kdo jiný by si měl vzít na starost sérii o jejich zombie verzích, než Animal Planet, že?

Jsme tedy zvědaví, co se nám z toho vyklube. Buď to bude naprosté guilty pleasure nebo děsná ptákovina. Která možnost je podle vás pravděpodobnější?

1 komentářů:

  1. "Vidíme jednoho nemrtvého vydávající se za svojí přirozenou potravou - štavnatým lidským mozkem."
    Jestli to bude natočeno jako dokument o zvířatech na Animal Planet, bude to zábava.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.