sobota 11. října 2014

Kráska týdne: Sarah Lancaster - Chuckova ségra je "kost"

Obvykle ztvárňuje milé dívka od vedle. Ale umí být také pořádně sexy. To ukázala například v seriálu Witches of East End.

Sarah se narodila v Kansasu, ale ještě, když byla malá, přesunula se její rodina do Kalifornie. Právě tam se začala Sarah zúčastňovat kurzů herectví, aby se mu mohla naplno věnovat.

A byla talentovaná, tak talentovaná, že si jí všiml agent, který jí pomohl získat roli v seriálu Konečně zazvonilo, nová třída (1993). Ale i když uspěla v nízkém věku, nezapomněla na své vzdělání a během natáčení docházela na University of California.

Následovalo několik rolí především v seriálech. Konkrétně byla k vidění ve Zlatá sedmdesátá, Dawsonův svět, Odpočívej v pokoji nebo Scrubs: Doktůrci. Více prostoru dostala v oblíbeném seriálu Everwood a také v Kauzách z Bostonu.

Objevila se i v několika filmech, jako je například Učitelův miláček (2000) nebo Chyť mě, když to dokážeš (2002).

Nejvíce ale diváky zřejmě zaujala rolí sestry hlavního hrdiny (Zachary Levi) v oblíbeném seriálu Chuck, kde hrála v letech 2007 - 2012.

Aktuálně se objevuje jako agentka FBI v seriálu Witches of East End a právě tady ukázala, že dokáže klidně ztvárnit i sexy dračici. Můžete ji také zahlédnout ve filmu Soudce s Robertem Downey Jr..

Sarah je vdaná za právníka Matthew Jacobse, v létě 2011 se jim narodil syn Oliver Michael.

Také jste si ji oblíbili díky seriálu Chuck?




0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.