pondělí 27. října 2014

Doctor Strange: Po měsích spekulací je to venku. Nejmocnějším mágem od Marvelu bude Benedict Cumberbatch

Posledních několik týdnů létalo jedno jméno za druhým, pokud jde o hlavní roli v připravovaném filmu Doctor Strange na motivy komiksu od Marvelu. Dohady jsou u konce, roli získal britský sympaťák s démonickým hlasem.

Je to tak, Benedict Cumberbatch, hvězda seriálu Sherlock nebo filmu Star Trek: Do temnoty je prý tím, kdo si zahraje Stephena Strange, egoistického chirurga, kterému se stane nehoda a nemůže se nadále věnovat svému řemeslu. Ale zase zjistí, že ovládá magické síly a dokonce se stane držitelem titulu Sorcerer Supreme, což je označení pro nejsilnějšího mága v dané dimenzi.

Postavu nepřekvapivě stvořil Stan Lee ve spolupráci se svým kolegou Stevem Ditkem a to už v roce 1963. Pokud jde o film, tak zatím není jasné, kdy bude mít premiéru, to oficiálně stanoveno nebylo, ale spekuluje se o 8. červenci 2016.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 10: NEJLEPŠÍ VÝTVORY KOMIKSOVÉHO GURU STANA LEE

Je poměrně zajímavé, že nakonec padla volba na Benedicta, protože zrovna o něm se ve spojení s rolí příliš nemluvilo, ale my rozhodně nemáme nic proti. Možná není první, kdo by nás napadl, ale nemáme pochyb o tom, že to zvládne na jedničku.

Souhlasíte?

8 komentářů:

  1. No já doufal v Benedicta už od prvních spekulací :)
    Možnost mít v Avengers 3 dva Sherlocky byla velmi lákavá :D ale hlavně má perfektní hlas na nějaké to zaklínadlo ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Benedicta Cumberbatche je strašně nadhodnocovaný herec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako herec nevím, ale chlap je to sexy :-)

      Vymazat
  4. Tak uprimne jsem doufal ve sveho oblibence Evana McGregora, ale s Cumberbatchem jsem spokojenej. Tesim se :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ač mám Bena ráda, tak pro roli Strange je typově naprosto nevhodný. Ale Marvel chápu. Ben je oblíbený, má velkou fanouškovskou základnu, takže se tím snižuje riziko neúspěchu filmu.
    Osobně jsem doufala v Joaquina Phoenixe.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já doufala, že "Doctora Strange" bude hrát někdo trošku namakanější (http://www.classicmarvelforever.com/cms/assets/images/profiles/comic_book/Doctor_Strange2.png) snad mu udělají vhodný kostým. Herecky to zmákne, jak slupnout malinu.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.