úterý 23. září 2014

X-Men: Apocalypse - Bryan Singer oficiálně potvrzen jako režisér a co prozradil spoluscenárista Simon Kinberg?

Naznačil, které postavy by se mohly v dalším filmu ze série X-Men objevit.


Ano, je to potvrzeno, Bryan Singer, jehož návrat do universa X-Men v podobě Budoucí minulosti se stal nejvýdělečnějším projektem ze série, se ujme režie i chystaného dalšího dílu s podtitulem Apocalypse. To není překvapení. Tušila to asi většina z nás. Ale je dobré mít oficiálně potvrzení, že má film v rukou šikovný režisér.

O Apocalypse se rozpovídal také Simon Kinberg, který pracoval na Budoucí minulosti a je také jedním z autorů scénáře k chystanému přírůstku do rodiny X-Men. Padla například otázka, zda se dočkáme návratu Kitty Pryde nebo Bishopa.

"Film X-Men, na kterém zrovna pracujeme, je, jak všichni vědí, X-Men: Apocalypse a řekněme, že ten bude sledovat osudy postav z X-Men: První třída. Jennifer Lawrence, Michaela Fassbendera, Jamese McAvoye, Nicholase Houlta a mnoha dalších z této generace X-Menů. V budoucích filmech? Pravděpodobně ano. Ale Apocalypse bude navazovat na Budoucí minulost."

Prozradil také to, zda dojde k přeobsazování rolí z původních filmů:

"Pokud zahrneme některé z původních X-Menů, jako je Storm, Jean, Scott a další, tak ano, budeme je muset přeobsadit, protože Apocalypse bude zasazen do doby dobrých dvacet let před prvním filmem X-Men, který, což je šílené, se objevil před patnácti lety. Bylo by to tak velmi obtížně proveditelné. Halle, Famke, Jimmy a další odvedli skvělou práci, když přivedli své postavy k životu, takže to bude obtížný úkol. Ale před První třídou jsem se domníval, že prostě nejde najít herce, kteří to zvládnou jako Ian McKellen a Patrick Stewart, ale myslím si, že se nám to s Michaelem a Jamesem povedlo a našli vlastní způsob jak ztvárnit dané postavy, nebylo to napodobování. Takže budeme přeobsazovat? Pokud budou tyto postavy ve filmu, tak ano, ale uvidíme."

Je na 99 % jisté, že k tomu dojde, protože i Singer prohlásil, že chce představit známé postavy, ale v odlišném věku. Tak mu přejeme šťastnou ruku při výběru nových hereckých představitelů. Bude třeba.

Premiéra filmu je naplánována na 27. května 2016.

Věříte, že půjde o povedenou podívanou, i když známé postavy ztvární jiní herci?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.