pondělí 8. září 2014

Přehled novinek za týden 31.8.2014 - 7.9.2014

Další herec ze Hry o trůny míří do Star Wars. Roztomile ujeté spoty z American Horror Story. Kdo si zahraje Ra´s al Ghula v Arrowovi? A jaký film režisérky zajistí George Clooney?

 
Tři (1, 2 a 3) TV spoty k American Horror Story.
 
James McTeigue (V jako Vendeta) bude režírovat napínavé sci-fi Alien Sleeper Cell.
 
Ve věku 92 zemřel Karel Černý, filmový architekt, držitel Oscara za film Amadeus.
 
 
Ra´s al Ghulem v Arrowovi bude Matthew Nable, který původně působil jako hráč rugby, ale přeorientoval se na herectví (Riddick).
 
Zemřela herečka, moderátorka, scenáristka, spisovatelka a komička s velmi rázným stylem humoru Joan Rivers. Bylo jí 81 let.
 
Thriller Man Down, o jehož režii se postará Dito Montiel, nabírá působivé obsazení. Uvidíme v něm Kate Maru, Shiu LaBeoufa a Garyho Oldmana.
 
Zhruba minutové promo ze seriálu Flash.
 
George Clooney si opět odběhne k režii, vezme si na starosti film Hack Attack, který je adaptací knihy mapující skandál kolem odposlechnu telefonů společností vlastněnou Rupertem Murdochem.
 
Dominic Purcell si zahraje v seriálu Flash. Konkrétně ztvární zloducha jménem Heat Wave.
 
 
Jak vycvičit draka 2 překročil hranici 600 milionů dolarů na celosvětových tržbách, ale studio DreamWorks s nasazením trojky do kin nespěchá. Premiéra byla přesunuta zhruba o rok, z 17. června 2016 na 9. června 2017.
 
 
 
Japonská upoutávka na film o nejznámějším pijákovi krve Dracula: Neznámá legenda.
 
Trailer k zajímavě vypadající britské sci-fi Monsters: Dark Continent.
 
Miltos Yerolemou je dalším hercem ze Hry o trůny (zahrál si Syria Forela), který si zahraje ve Star Wars: Episode VII. Přidá se tak k Gwendoline Christie.
 
Promo k seriálu Arrow nazvané Some Things Never Die.
 
Dvě proma (tady a tady) k seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.
 
Ve věku 72 let zemřel herec Petr Šporcl, který působil především v divadle, kde ztvárnil desítky rolí, ale zahrál si také například ve filmu Drahé tety a já (1974).
 
Další dvě proma (tady a tady) ke sci-fi Equalizer s Denzelem Washingtonem.

4 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.