pondělí 8. září 2014

Iron Man 4: Robert Downey Jr. zklamal milovníky oblíbeného supehrdiny, čtyřka se prý zatím nechystá

Iron Mana 4 se zatím zřejmě jen tak nedočkáme.


Už nějakou dobu se ví, že Robert Downey Jr. sice po dlouhém vyjednávání kývl Marvelu na to, že se objeví v Avengers: Age of Ultron a Avengers 3 jako Tony Stark/Iron Man, ale pokud jde o čtvrtý díl sólové série tohoto hrdiny, pak byla situace nejasná.

Proto není divu, že byl Robert na to, jak to vypadá, tázán. Konkrétně se ho ptalo Variety, které herce odchytilo v Torontu. A Downey radost fandům neudělal:

"Ne, nejsou žádné plány na čtvrtého Iron Mana." Ovšem, je skoro jasné, že Marvel nenechá Iron Mana dlouho odpočívat. Trojka si odnesla z kin více než 1,2 miliardy dolarů a to je částka, která je dostatečně přesvědčivá na to, aby se hlavouni komikso-filmového gigantu hodně snažili přivést charismatického pracháče s hromadou kovových obleků ve sklepě zpět na plátna.

Už jednou se Robert nechal přemlouvit, aby si Iron Mana znovu zahrál (velkou roli v tom hrál šek s pár desítkami milionů dolarů), a přestože není tajemstvím, že Marvel není zrovna štědrý, pokud jde o platy, tak u Downeyho klidně udělá znovu výjimku, a i když Robert se vyjádřil v tom smyslu, že si není jistý, zda si chce Tonyho ve čtvrtém dílu zahrát, tak nějaká ta nula navíc na výplatní pásce může být dost přesvědčivá.

A pokud by to nevyšlo, Marvel nemá problém s přeobsazováním (zrovna takový Terence Howard z prvního Iron Mana by o tom mohl vyprávět) . I když zrovna v tomto případě by to rozhodně nebylo snadné a herec, který by kráčel v Downeyho stopách, by to měl hodně těžké.

Doufáte, že se Robert nakonec bude se čtyřkou souhlasit? A kdyby náhodou ne, kdo by byl podle vás dobrý náhradník?

2 komentářů:

  1. Náhradník? Pche. Nikdo. Nemyslitelné. Tony je tak boží díky tomu, že je boží RDJ. Je prostě máknutej tím nejlepším možným způsobem. Takové xichty by nikdo jiný nevystřihnul. A to nemluvím o tom, co mu vychází z krku... Prostě mu kwa zaplaťte a neserte mi!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych tu čtyřku ani vidět nemusel, RDJ mi přijde jako Iron Man už trochu okoukanej. V týmovce bych ho viděl rád, ale solo film si klidně po dvou podle mě ne moc povedených pokačováních odpustim.
    Když už budou chtít tu čtyřku udělat, tak před ním zamávaj procentama ze zisku a on na to kývne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.