pondělí 22. září 2014

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic 2 - Režisér Tommy Wirkola prozradil, jak je na tom pokračování

Zábavná podívaná Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic z roku 2013 se dočká sequelu. Jak je na tom?


Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic byli blbina. Ale zábavná blbina, která celosvětově vydělala nějakých 226 milionů dolarů při rozpočtu 55 milionů, což jsou jasné počty. A tak studio Paramount požádalo norského filmaře Tommyho Wirkolu, aby se opět ujal práce na scénáři a režie pokračování.

SOUVISEJÍCÍ: JSOU KLASICKÉ POHÁDKY PASSÉ? V HOLLYWODU ZŘEJMĚ ANO, V MÓDĚ JSOU "PŘEKROUCENÉ" FANTASKNÍ PŘÍBĚHY

Na to, jak na tom film je, byl Tommy tázán během propagace své novinky Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý:

"Napsal jsem scénář. A dal jsem ho Paramountu. Teď je to na nich. Ale nevím, co se bude dít. Jeremy má v současnosti spoustu práce, takže nevím, jak si s tím poradí. Ale je to na nich. Uvidíme. Doufám, že to budu moci natočit. Opravdu se jim líbil scénář, který jsem jim dal. První film pro mě byl taková zkouška, jak se pracuje pro studio a scénář, který jsem napsal, byl velmi odlišný. Skončilo to tak, že jsme spoustu věcí vyňali a upravili. Teď jsem chytřejší. Pokusil jsem se čerpat z toho, co jsem se naučil, ale současně jsem napsal scénář pro akční film s přístupností R."

Tommy má recht, Jeremy Renner je v kurzu, takže má nabitý diář, ale doufáme, že si udělá čas na druhé Lovce čarodějnic, protože nevíme jak vy, ale my jsme si je opravdu užili. Určitě je dobrou zprávou, takže se stále počítá s přístupnosti R a nějaký "chytrák" ze studia nepřišel s tím, že by nebyl od věci vsadit na PG-13.

Uvidíme, zda se Paramountu podaří naplánovat natáčení tak, aby se ho mohl zúčastnit i Renner. Nebo si umíte představit, že by ho někdo nahradil?



1 komentářů:

  1. já se teda hlavně těším na mařenku alias Gemmu Arterton :D !

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.