neděle 21. září 2014

Hra o trůny: Uvidíme znovu Tywina Lannistera?

POZOR, SPOILERY!!! Vrátí se Charles Dance?

Pokud jste viděli čtvrtou řadu fantasy pecky Hry o trůny (recenze), určitě si pamatuje na ne zrovna důstojný konec hlavy domu Lannisterů Tywina. Ale jeho představitel Charles Dance prozradil, že to, že jeho postava skončila prošpikovaná šípem na latríně, neznamená, že se s ním nemusíme znovu "potkat".

SOUVISEJÍCÍ: TOP 5: NEJVÍCE ŠOKUJÍCÍ MOMENTY ZE HRY O TRŮNY

Během promokampaně k filmu Drákula: Neznámá legenda, ve kterém Charles hraje, se vyjádřil takto:

"Nebudu úplně chybět v další řadě. Tywina Lannistera jste neviděli naposledy."

Herec neprozradil detaily, takže není jasné, jak bude znovu přiveden na obrazovky. Samozřejmě víme, že minimálně v knižní předloze nemusí být smrt definitivní, ale Tywin Lannister, pokud si dobře vzpomínáme, oživen nebyl. Logicky tak vyvstanou na mysli flashbacky. Dosud ovšem vyznávali tvůrci Hry o trůny "non-flashbacks policy", tedy, odmítali používat záblesky z minulosti. Možná od toho ale ustoupili.

SOUVISEJÍCÍ: HRA O TRŮNY: PROČ JSME VE FINÁLE ČTVRTÉ ŘADY NEVIDĚLI LADY STONEHEART?

Na jednu stranu by to bylo dobře, protože některé postavy a události by si zasloužily více pozornosti, na té druhé by to mohlo zkomplikovat už tak složitý děj, ve kterém figuruje spousta příběhových linek, hrdinů i záporáků.

Pokud bychom ale měli sázet na to, kterou metodu filmaři zvolí, tak to podle nás budou právě flashbacky.

Máte radost, že znovu uvidíme Charlese Dance?

3 komentářů:

  1. Teď si nejsem jistý - byl už v seriálu Kevan Lannister? Pokud ne, tak by to tvůrci mohli udělat tak, že je to Tywinovo dvojče. V knize jsou to sice pouze bratři, ale tak byla by to mnohem menší odchylka od knihy než kdyby Tywin přežil. A nebo potom ty flashbacky no ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kevan byl hned v první sérii, když se rozpoutala válka. Byly to ty díly jak Tyrion přivedl "svoje" kmeny do Lannisterskýho tábora a Tywin tam pěkně symbolicky porcoval jelena.. Kevan se objevil hned potom na té jejich válečné radě. Nevím jestli byl později i na Harrenově..

      Jinak asi se objeví jako nebožtík při pohřbu, to je jedna varianta, těch flashbacků se celkem bojím.. Nebo aspoň doufám že nepůjdou až tak daleko do minulosti..

      Vymazat
  2. Ja myslim, ze je to ve smyslu, ze bude v par dilech hrat mrtvolu Tywina, kdyz budou vysetrovat vrazdu. V tom myslim ze je ten hacek. Flashbacky v GOT mi neprijdou jako ta spravna moznost.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.