čtvrtek 14. srpna 2014

Mizerové 3: Martin Lawrence tvrdí, že trojka je hodně blízko k realizaci

Není asi přehnané tvrzení, že Mizerové 3 patří do skupiny filmů, o jejichž vzniku se hodně mluví, ale málokdo už věří, že se objeví v blízké budoucnosti. Martin Lawrence, představitel jedné z hlavních rolích v předchozích dvou dílech, ale tvrdí něco jiného.


Jedenáct let, tolik uběhlo od premiéry akční komedie Mizerové II. A stále čekáme na pokračování. Čas od času se objeví nějaké "zaručené" info, že brzy padne první klapka, ale zatím se to vždy ukázalo jen jako "kec".

Možná se ale přece jen dočkáme ještě dříve, než budeme živořit v důchodu. Martin Lawrence se totiž v talk show Conana O´Briena dočkal otázky na to, zda vznikne trojka a jeho odpověď je optimistická:

"Ano, věřím, že ano. Včera jsem mluvil s Jerry Bruckheimerem a on řekl, že je tomu skutečně tak. Pracují na scénáři, je to blíž a blíž realizaci a vypadá to, že k tomu skutečně dojde."

Zatím ale neskákejte radostí do stropu. Před pár lety Lawrence tvrdil něco podobného a nevíme jak vy, ale my jsme zatím další Mizery v kinech neviděli. Takže zůstáváme trošku (více) skeptičtí.

Věříte, že to tentokrát vyjde nebo jde zase jen o plané sliby?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.