sobota 12. července 2014

Temný případ: Která hollywoodská hvězda jedná o účasti ve druhé řadě skvělého seriálu?

Z atmosférické detektivky Temný případ stanice HBO se vyklubala hodně povedená záležitost, o tom svědčí i spousta nominací na ceny Emmy (kompletní přehled kandidátů) a tak se napjatě očekává, jak dopadne další řada. Teď vyšlo najevo, že bychom v ní mohli vidět další hollywoodskou hvězdu.

A je jím bouřlivák Colin Farrell, který je prý těsně před uzavřením smlouvy na jednou ze čtyř hlavních rolí. Zatím ještě není ruka v rukávě, ale podle dosud uveřejněných informací jsou vyjednávají na velmi dobré cestě.

Tvůrce a scenárista seriálu Nic Pizzolatto to sice nechce potvrdit: "Nic netajíme. Pokud se objeví něco konkrétního, všem to prozradíme. Ale zatím jsou to jen dohady."

Ovšem server Deadline, který je vcelku důvěryhodným zdrojem tvrdí, že probíhají intenzivní vyjednávání právě s irským rodákem.

V první řadě si hlavní roli střihli Matthew McConaughey a Woody Harrelson, ve druhé by se měly objevit tři nové ústřední charaktery, dění bude zasazeno do Kalifornie a Nic Pizzolatto opět napíše všechny díly. Režii každého z pravděpodobně osmi dílů pak zajistí vždy jiný režisér.

Myslíte, že Colin je vhodným kandidátem na hlavní roli?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.