sobota 12. července 2014

Kráska týdne: Edy Ganem - Proslavila se rolí hospodkyňky a je asi dost těch, kteří by stáli o to, aby jim oprašovala nábytek

Edy Ganem se v showbyznysu aktivitě pohybuje teprve od roku 2008. Na kontě má sice jen jednu výraznější roli, ale už to z ní udělalo slečnu, na kterou spousta mužů nemůže zapomenout a sní o tom, jak jim doma umývá nádobí.


Edy se narodila v Modestu, které se nachází ve slunné Kalifornii. Už na první pohled je zřejmé, že v jejich žilách koluje exotická krev a je tomu skutečně tak. Má mexické a libanonské kořeny. Své dětství strávila v Mexiku, ale později se vrátila do USA. Tady se vrhla na studium a byla šikovná, promovala na univerzitě v San Diegu.

Poté se začala zajímat o herectví. Její první příležitostí byla menší role v seriálu Life, Love & Hollywood, kterou si střihla v roce 2008. Ve stejném roce se objevila ještě v It´s Always Sunny in Philadelphia, Vincentově světě nebo Kriminálce Las Vegas. Obvykle ztvárňovala postavy modelek a v Kriminálce Las Vegas dokonce go-go tanečnici.

Následovaly role v menších filmech, ale zajímavých filmech (Zamilování), ale Edy se stále věnovala i televizní tvorbě a tak jsme její hlas mohli slyšet v Cleveland show a zahlédnout ji v seriálu Rob. Zlom přišel v roce 2013, kdy získala jednu z hlavních rolí v Devious Maids.

V seriálu, za kterým stojí Marc Cherry, duchovní otec Zoufalých manželek (seriál spoluprodukuje jedna z hereček ze seriálu Eva Longoria), ztvárňuje hospodyňku Valentinu Diaz, která je veselá a optimistická a také velmi přitažlivá. To ostatně můžete posoudit z okolních fotografií.

V tomto roce uvidíme Edy ještě ve filmu After the Wedding. To, zda se třetí řady dočkají i Devious Maids, zatím potvrzeno nebylo, ale doufáme, že ano, jde o zábavný projekt.

Znáte Devious Maids nebo jste o nich slyšeli poprvé?













0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.