pondělí 7. července 2014

Teaser: Živí mrtví/The Walking Dead - Pátá řada hitového zombie seriálu o sobě dává vědět

Možná patříte k těm, kteří si myslí, že Živí mrtví už nejsou to, co bývali, ale faktem je, že seriál láme rekordy sledovanosti. A hodlá v tom pokračovat i nadále s pátou řadou. Ta se představuje v teaseru.


Pátá řada začne někdy v říjnu, přesný den zatím stanoven nebyl a bude mít 16 epizod. Jejím showrunnerem (osoba, která dohlíží na každodenní natáčení) bude Scott Gimble. Už ani vlastně nevíme, kolikátý showrunner to bude, protože se střídají jako ponožky.

Zveřejněná ukázka trvá zhruba půl minuty a je... nudná. Pardon, ale opravdu je. Skoro nic se v ní nestane, nějak ani nevíme, co jí tvůrci chtěli říct. Uvidíme v ní několik starých známých, nějaké ty zombíky padnou asi dvě slova a tím to hasne. Jestli tvůrci chtěli zvýšit naši nedočkavost, tak tohle nebylo úplně vhodné video, které by zafungovalo.



Jste fanoušky The Walking Dead nebo už vás nebaví?

4 komentářů:

  1. Teaser byl nudný jako celá 4. řada. Cupitání sem a tam...

    OdpovědětVymazat
  2. Ten seriál už je úplně nemrtvej.. ABC evidentně neví, jak ukončit seriálem v dobrém stylu a na tom hypu vytvořit třeba spin off.. stejně ty hlavní postavy jsou mi ukradený.. ať si klidně chcípnou, já už koukat stejnak nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  3. je videt ze serial chteji vysavat jeste nekolik serii. jinak by tam nahustili poradne mnozstvi deje z komiksu a slusne to zakoncili. namisto toho jsou nekde v polovine toho co komiks a pridali do toho par nezajimavych odbocek a dilu kde se nedeje prakticky nic noveho :-) ja vim ze komiks jeste taky neni u konce ale to prece neznamena ze to budou rozpitvavat a nafukovat srackama deset let :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.