pondělí 7. července 2014

Přehled novinek za týden 30.6.2014 - 6.7.2014

Hromada videí (z Doctora Who, Úsvitu planety opic nebo Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil). Dvě smutné události. Datum premiéry Insidious Chapter 3 nebo Rychle a zběsile 7 a první zrušený seriál následující televizní sezóny, to vše najdete v přehledu novinek minulého týdne.


 
Teaser na novou řadu Doctor Who/Pán času nazvaný I see into your soul, Doctor.
 
 
Další video z Úsvitu planety opic. Nese jméno 4th of July.
 
Zemřel Louis Zamperini, olympionik a hrdina z 2. světové války, jehož příběhy se staly inspirací pro film Angeliny Jolie Unbroken.
 
Rychle a zběsile 7 se do kin dostane o týden dříve, tedy 3. dubna 2015.
 
Insidious Chapter 3 se přesouvá z dubna na květen 2015.
 
V novém klipu k Úsvitu planety opic nás čeká spousta opičáků.
 
BBC oficiálně potvrdila, že ke čtvrté řadě Sherlocka natočí i speciál. Celkem se tedy dočkáme čtyř dílů. Speciál se začne natáčet v lednu 2015.
 
Trailer na čtvrtou a finální řadu vynikajícího seriálu The Killing. Tato sezóna se přesune z televize na internet, nabídne ho streamovací společnost Neflix.
 
Postavu Katany si v seriálu Arrow zahraje Devon Aoki.
 
Zemřel herec/režisér/scenárista Paul Mazursky, který se dočkal čtyř nominací na Oscara za scénář (například za film Bob a Carol a Ted a Alice).
 
Seriál na motivy knihy Neila Gaimana Američtí bohové seobjeví na stanici Starz. Napíší ho scenáristé Hrdinů.
 
Úsvit planety opic nabízí další video.
 
Video z nového dokumentu Jamese Camerona Deepsea Challenge 3D.
 
FOX odpískal seriál Hieroglyph, aniž by mu dal vůbec šanci objevit se na obrazovce. Zástupcům studia se nelíbily scénáře.
 
Je nám slibováno, že seriál Constatine bude, co nejvíce věrný komiksu. Ale minimálně v jednom ohledu tomu tak nebude. Hlavní hrdina nebude kouřit. Na celostátní televizní stanici se to prý nesluší.
 
Teaser na závěrečnou řadu Impérium - Mafie v Atlantic City.
 
Teaser k Pánovi času/Dr. Who nazvaný Am I a good man?.
 
Produkce další bondovky se pozdrží o dva měsíce (natáčet se začne v prosinci) kvůli úpravám scénáře. Konkrétně si studio přeje, aby v něm bylo více humoru.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.