sobota 5. července 2014

Kráska týdne: Amber Heard - Svou lásku nelimituje pohlavím, líbí se jí kluci i holky a okouzlila Johnnyho Deppa

Amber se pravidelně objevuje v seznamu nejkrásnějších lidí světa, ale nejde jen o slečnu, která dobře vypadá a to jí ke štěstí stačí. Svého úspěchu využívá pro dobro ostatních a velmi intenzivně se věnuje boji za lidská práva.

Amber se narodila do texaské rodiny, která neměla s herectvím nic společného. Otec je stavitel a matka se zabývá internetovým výzkumem. Amber docházela na katolickou střední školu, kde se věnovala divadlu a nakonec se rozhodla kvůli modelingu v sedmnácti letech opustit školu a vydat se do New Yorku. Později se přesunula do Los Angeles, kde se vydala na hereckou dráhu.

Její kariéra začala klasicky, obíháním castingů a menšími rolemi v seriálech (O.C., Zimní ráj). Jejím filmovým debutem se stala Světla páteční noci (2004). Následovaly další menší party v různých seriálech a filmech (Sexy mrtvola), větší prostor pak dostala ve filmech Její případ (2005) a Alpha Dogs (2006). V roce 2007 získala roli v seriálu Hidden Palms. Tvůrci Amber požádali, aby kvůli seriálu výrazně zhubla, takže za čtyři měsíce shodila více než 11 kilo. Seriál se nakonec dočkal jen osmi epizod z plánovaných dvanácti.

Ale náladu Amber spravily další projekty a to Všichni milují Mandy Lane, Nikdy to nevzdávej a Travička zelená. Díky nim na sebe strhla slušné množství pozornosti. Následovaly filmy jako Zombieland nebo Otčím.

V roce 2011 dostala roli ve filmu Rumový deník. Během natáčení se setkala s Johnny Deppem, zahrála si slečnu, o kterou měl zájem. A natáčení označila Amber za nejlepší zážitek svého života. Amber prý byla pro roli vybrána, přestože o ni projevily zájem Scarlett Johansson nebo Keiry Knightley.

Následně se zaměřila spíše na akční filmy (Drive Angry, Machete zabíjí) a získala hlavní roli v povedeném seriálu The Playboy Club. Ten ale na obrazovkách dlouho nevydržel. Aktuálně herečka pracuje na filmu The Adderall Diaries. V roce 2016 ji také uvidíme v akční komedii Cali.

V osobním životě nemá Amber jasně dané preference. V letech 2010 se přihlásila k bisexuální orientace, od roku 2008 do roku 2011 chodila s fotografkou Tasyou van Ree. V roce 2012 se začala stýkat s Johnnym Deppem a v minulém roce se zasnoubili.




SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY, KTERÉ SE NEBÁLY PŘIZNAT HOMOSEXUÁLNÍ/BISEXUÁLNÍ ORIENTACI

Při pohledu na okolní fotografie asi není překvapením, že se herečka často objevuje v žebříčcích nejpřitažlivějších lidí vyhlašovaných například časopisy FHM nebo Maxim.

Ale Amber není oním typem krásky, která jen pobíhá po nákupech a fotí selfies. Kdykoliv může, prosazuje lidská práva. Ať už je řeč o právech gayů, boji za zrušení otroctví nebo spolupráci s Amnesty International a dalšími organizacemi.

Závidíte Deppovi, že má doma takovou slečnu?





















0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.