úterý 1. července 2014

Community/Zpátky do školy: Seriál byl obnoven pro šestou řadu, děkujme za to Yahoo Screen

NBC sice vynikající sitcom zrušila, ale nevadí, nevadí, Yahoo seriál nenechalo ve štychu.


Pět řad bojoval seriál Zpátky do školy o přežití na stanici NBC. Přestože jde o bezesporu povedený projekt, tak sledovanost nebyla žádná sláva. Televizní stanice byla ale hodná a  a vyslyšela volání fanoušků. Seriál se tak dočkal slušných pěti sezón. Ale poté ho NBC zrušila a vypadalo to, že Abedovo (Danny Pudi): "Šest řad a film" se nedočká naplnění.

SOUVISEJÍCÍ: KDYŽ KVALITA NESTAČÍ: POVEDENÉ SERIÁLY S NÍZKOU SLEDOVANOSTÍ

Naštěstí ale na scénu vstoupila společnost Yahoo, která se rozhodla nabídnout šestou řadu skrze svou streamovací službu Yahoo Screen. Vznikne tak dalších 13 dílů a duchovní otec projektu Dan Harmon na ně dohlédne z pozice výkonného producenta.

"Velmi mě potěšilo, že se Community vrátí v předurčené šesté řadě na Yahoo. Těším se na to, až náš milovaný sitcom nabídneme širšímu publiku, když nyní bude online. Slibuji, že poměříme síly s novou konkurencí. Můžeš být v klidu Big Bang Theory, měj se na pozoru Bang Bus! (na obrazovkách běželo Community proti Big Bang Theory, Bang Bus je online pornoprojekt).

Kathy Savitt z Yahoo ke spolupráci dodala:

"Yahoo je o tom, spojovat nejlepší tvůrce s publikem, které miluje jejich práci. Community má nesmírně vášnivou a loajální fanouškovskou základnu, která bojovala tvrdě o přežití tohoto skvělého seriálu. Nemůžeme být více nadšení z toho, že budeme pracovat s Danem, Joelem (McHaleem, představitel Jeffa Wingera, pozn. redakce), celým obsazením a samozřejmě i se Sony, abychom nabídli skvělou šestou řadu."

SOUVISEJÍCÍ: TV RECENZE: COMMUNITY/ZPÁTKY DO ŠKOLY 5 - ANO, POŘÁD JEDEN Z NEJLEPŠÍCH SITCOMŮ POSLEDNÍCH LET

Nevíme jak vám, ale nám se ulevilo. Community by nám chybělo. A co vám?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.