čtvrtek 3. července 2014

Batman v Superman: Dawn of Justice - První fotografie Henryho Cavilla jako Supermana a proč název filmu obsahuje "v" a ne "vs"?

Ještě téměř dva roky zbývají do premiéry pokračování Muže z oceli, které ponese název Batman v Superman: Dawn of Justice. A jestli si hryžete nehty nedočkavostí, tak vás snad trošku potěší první oficiální fotografie Henryho Cavilla jako Supermana.

Film Batman v Superman se premiéry dočká 28.4.2016, ale natáčení už se rozjíždí, takže už se objevily nějaké materiály z placu. Tentokrát je ale fanouškům nabídnuta oficiální fotografie, na které je sám velký Superman.

Naštěstí už se hádky na téma "jen ten kostým skvělý nebo hrozný" snad konat nebudou, těch jsme viděli dostatek v případě Muže z oceli, teď už si můžete jen v klidu užívat pohledu na mužného Cavilla, který je napěchován v přiléhavém oděvu s "S" na hrudi.

Zack Snyder slibuje, že nový film bude "silnější, hutnější a epičtější". Bylo také řečeno, že díky zakomponování nových postav, například Batmana (Ben Affleck) navštívíme místa jako Gotham City. Plus se můžeme těšit na představení velkých hrozeb pro našeho čestného hrdinu, jakou je například Lex Luthor (Jesse Eisenberg).

A pokud vás zajímá, proč se film nakonec jmenuje "Batman v Superman: Dawn of Justice" a ne "Batman vs. Superman", pak Snyder prozradil, že tato varianta byla zvolena proto, aby nešlo o standardní "versus" film a to ani nepatrně. Co tím chtěl konkrétně říct, to můžeme jen hádat, ale nejpravděpodobnější bude to, že název "vs" by naváděl k tomu, že se Batman a Superman budou řezat hlava nehlava, i když je v podstatě jasné, že se možná zpočátku příliš neshodnou, ale postupem času to budou parťáci.

Co říkáte na první obrázek?

1 komentářů:

  1. No tak v češtině to "v" zní, jak kdyby to měla být pornoparodie, kdyby teda byl Superman správně vyskloňovaný.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.