pátek 4. července 2014

Batman v Superman: Dawn of Justice - Objevily se spekulace o dalších záporácích, kteří by se měli ve filmu ukázat

Tvůrci se s tím nepářou, na plátně bude pobíhat nejen spousta hrdinů, ale zřejmě i padouchů.


Už je jasné, že na straně "těch hodných" bude ve filmu Batman v Superman docela tlačenice. Kromě dvojice z názvu filmu uvidíme ještě Wonder Woman (Gal Gadot), Cyborga (Ray Fisher) a Aquamana (Jason Momoa).

A filmaři asi chtějí, aby na byly síly vyrovnané a tak se spekuluje o tom, že se na scéně, kromě Lexe Luthora (Jesse Eisenberg) ukáží další padouši, i když v menších rolích. Kteří konkrétně?

Jedním z nich by měl být Victor Zsasz. Jde o psychopatického sériového vraha, který je protivníkem Batmana a pokaždé, když zabije další oběť, udělá si na těle znamení. Jeho oblíbenou zbraní je nůž. Mluví se o tom, že by se ho měl ujmout Callan Mulvey. Postava se mihla v Batman začíná.

Dalším ne úplně hodným hochem, kterého bychom měli v kině vidět, je Morgan Edge. Ten je pro změnu protivníkem Supermana a v komiksu je vůdce gangu, ale ve filmu by mělo jít o mluvčího Lexe Luthora. S postavou Morgana Edge je spojován Scoot McNairy.

Třetím záporákem zmiňovaným záporákem je David Cain, rival Batmana, který ovládá velké množství bojových umění, rozumí si se střelnými zbraněmi a výbušninami. Cain by měl na plátně spojit síly s členkou ochranky Lexe Luthora Mercy Graves (Tao Okamoto z Wolverina) a společně budou plánovat vraždu zatím nespecifikované osoby.

A ještě nekončíme, kolují zvěsti, že se dočkáme i Amandy Waller. V komiksu jde o doktorku, která se vyzná ve špionáži, taktice, strategii a dalších oblastech a přestože nemá žádné nadpřirozené schopnosti, tak díky své inteligenci a protřelosti je velmi nebezpečným protivníkem (občas se ale přikloní na strachu těch dobrých). Amandu už jsme viděli a to ve filmu Green Latern a seriálech SmallvilleArrow. Ve filmu by měl být její příběh pozměněn. Amanda bude senátorkou, která nemá zrovna velkou důvěru v Supermana a tak připravuje opatření, která by proti němu mohla být v případě potřeby použita.

Bylo sice řečeno, že zmínění padouši by měli mít menší role, tak se nám zdá, že to tvůrci trochu přehánějí a ve snaze potěšit fandy hodlají do filmu přivést hromadu hrdinů a záporáků, i když je jasné, že spousta z nich nedostane tolik prostoru, kolik by si zasloužili.

Jste rádi, že možná uvidíme další zloduchy nebo doufáte, že se spekulace nepotvrdí?

8 komentářů:

  1. Tak jestli tohle nebude největší tragédie roku(po Man of Steel se to dá čekat) tak se budu divit. Chápu, že chtěj co nejdřív týmovku a prototo předvést co nejvíc postav, ale když se takhle rychle budou snažit dohnat Marvel, kterej už několik let buduje jejich svět solo filmy, tak se nikdy nedostanou na jejich úroveň.
    Jinak Snyder toho kromě vizuálu moc neumí a mám pocit, že to dopadne podobně jako X-Men The Last Stand, prostě tragédie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně někdo kdo se to nebojí napsat. Kdekoliv se někdo pokusí říct něco špatného na Man of steel nebo na Snydera, ostatní ho hned sežerou. Já to říkám taky, Batman v Superman bude průser.

      Vymazat
    2. Vždy mám rád tieto komenty v štýle toho, že niečo bude prúser a že to bude oničom, ale ešte sme z toho ani ukážku nevideli a už to bude prúser, to isté môžem kľudne povedať o Star Wars a novom Avengers, tiež to môže byť prúser lebo Ultrona nevymyslí Ant-man.
      Trochu by ste si mali vziať z toho porekadla čo sa hovorí, nesúď knihu podľa obalu.

      Vymazat
    3. Uznám, že je trochu brzo soudit, ale podle režiséra, scénáristy, přístupu studia tam nacpat co nejvíc postav a přiživovat se na úspěchu Dark Knight trilogie a hlavně Man of Steel, což považuju za jeden z nejhorších filmů co jsem viděl za dlouhou dobu(jelikož vydělal hodně peněz, tak proč něco měnit) se dá očekávat, že to bude fakt katastrofa.
      Strašně rád bych se mýlil a viděl, že film dopadne dobře, ale zatim nemám důvod si to myslet.

      Vymazat
    4. Řek bych, že je to celkem dobrej vtípek, protože Kevin Smith už před lety psal scénář pro Supermana a odvyprávěl o tom skvělou historku(doporučuji vyhledat, fakt to stojí za to).

      Vymazat
    5. Ja si taky myslim,ze to bude pruser,ale rad se spletu.

      Vymazat
  2. Amanda Waller je nieco ako Nick Fury v Marvely a vedie A.R.G.U.S obdoba S.H.I.E.L.D
    kazdopadne zacina to byt prilis preplnene. Superman v Man of steel bol uplne mimo kedze zlomil vaz ZODovy . zakladny kanon supermana je v tom ze nikoho nikdy nezabil, okrem Injustice linky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nen pravda že Superman nikdy nikoho nezabil. Superman nikdy nezabil člověka. Ale o jiných krearách to není pravda. Snaží se nezbíjet, ale když to jinak nejde tak i zabije, ale člověka by nikdy.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.