středa 11. června 2014

Trailer: Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil - Užijte si další upoutávku z komiksové lahůdky

Už jen dva měsíce a pár dnů a konečně uvidíme druhý díl Sin City. Tentokrát nese podtitul Ženská, pro kterou bych vraždil a už uveřejněné materiály naznačily, že se můžeme těšit na stejně lákavou podívanou jako v případě prvního dílu. Potvrdí to i další trailer?

Si pište, že ano. Rodriguez ve spojení s tvůrcem předlohy Frankem Millerem vědí, co udělalo z jedničky hit a v případě pokračování vaří podle stejného receptu. A je to dobře, nebylo třeba se pouštět do riskantních experimentů a měnit to, co fungovalo.

Trailer bohužel není necenzurovaný, takže se krotí, pokud jde o brutalitu, ale i skrze náznaky je možné poznat, že to nebude žádná ukolébavka pro útlocitné povahy. Komiksová stylizace stále funguje, obsazení je působivé, akční scény nerealistické, ale líbivé, my jsme spokojeni.

Jak jste na tom vy?


4 komentářů:

  1. Tato druhá verze českého názvu mi úplně drásá uši. Nevim proč se Dáma, pro kterou se zabíjí muselo s novým vydáním komiksu Sin City přejmenovat na Ženská, pro kterou bych vraždil. První překlad mi přijde takový elegantnější a více se hodící pro noirové příběhy. Ten druhý je jak z nějakého slasheru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tom se shodneme, vyzní to trošku jako béčkový horor.

      Vymazat
    2. Kdysi jsem měl úplně stejný názor. Pak jsem si ale přečetl článek o novém překladu na comicscentru a musel jsem jejich argumenty uznat, protože byly zkrátka rozumný.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.