pondělí 2. června 2014

Přehled novinek za týden 25.5.2014 - 1.6.2014

Kdo by mohl nahradit Edgara Wrighta na pozici režiséra Ant-Mana? Kdo napíše reboot Cliffhangera? Která společnost projevila zájem o natočení šesté řady Community? A kdo si zahraje v biografickém snímku o iluzionistovi Houdinim?


Hlavními kandidáty na režii Ant-Mana po odchodu Edgara Wrighta jsou Rawson Thurber (Vybíjená), Adam McKay (Zprávař) a Ruben Fleischer (Zombieland).
 
 
Scénář k rebootu akčního filmu Cliffhanger napíše Joe Gazzam.
 
Will Smith se vzdal hlavní role v superhrdinském filmu Brilliance. Důvod není znám.
 
Nový trailer k thrilleru Kill the Messenger s Jeremy Rennerem v hlavní roli.
 
Scott Adkins potvrdil, že se pracuje na čtvrtém dílu série Undisputed.
 
NBC sice zrušila seriál Community/Zpátky od školy, ale šesté řady se možná přece jen dočkáme. O jejím vzniku tvůrci jednají se streamovací společností Hulu.
 
Nový TV spot k Úsvitu planety opic.
 
Edgar Wright se prý vzdal režie svého vysněného projektu Ant-Man, protože Marvel vyžadoval úpravy ve scénáři, které se Wrightovi nelíbily.
 
Byly oznámeny nominace na ceny Critics´ Choice Television Awards. Jejich přehled najdete tady.
 
Hlavní roli v biografickém snímku o nejznámějším mágovi Houdinim nazvaném The Secret Life of Houdini si zřejmě zahraje Johnny Depp.
 
Začíná se pracovat na pokračování hitové nezávislé komedie Moje tlustá řecká svatba.
 
Alfonso Cuarón se vzdal režie spin-offu k Harry Potterovi Fantastická zvířata a jak je najít. Práci Rowlingové má rád, ale potřebuje si odpočinout od projektů plných vizuálních efektů.
 
Miniseriál Daredevil našel náhradu za Drew Goddarda, , který odstoupil z pozice showrunnera. Bude jím Steven S. DeKnight (Spartakus: Krev a písek).
 
Nový TV spot k Transfomers: Zánik se objevil online.
 
Během předpremiéry vydělali X-Men: Budoucí minulost více než 8 milionů dolarů. Očekává se, že za víkend by mohl v USA získat zhruba 100 milionů dolarů.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.