neděle 22. června 2014

Dragon Blade: V nejdražším čínském filmu všech dob uvidíme kromě Jackieho Chana i hollywoodskou hvězdu. Respektive dvě

Produkce nového historického spektáklu Dragon Blade s Jackie Chanem začala a tak se objevilo několik zajímavých informací týkající se obsazení. Už nějakou dobu se spekulovalo, že se ve filmu objeví hollywoodská hvězda a teď je venku její jméno.

Dragon Blade bude vyprávět příběh čínského velitele (Jackie Chan), který bude falešně obviněn ze zločinu a poslán do otroctví. Ale zachrání ho římský voják. A tím měl být podle prvotních zvěstí Mel Gibson.

To se ale nepotvrdilo. Ukázalo se totiž, že si postavu Lucia zahraje John Cusack. Ale to není všechno, římského generála, který se stane protivníkem nesourodné dvojice, ztvární další americká celebrita a to Adrian Brody.

John Cusack mimochodem nebude muset extra trénovat pro roli v akčním filmu. Asi byste to do něj neřekli, ale je držitelem černého pásku ve stylu známém jako Ukidokan, takže se umí velmi dobře ohánět.

Není takovým překvapením, že se filmařům podařilo nalákat tak zvučná jména, protože mají k dispozici rozpočet ve výši 65 milionů amerických dolarů, což z Dragon Blade dělá nejdražší čínský projekt všech dob.

Poté, co Chan dokončí natáčení Dragon Blade, který má naplánovanou premiéru na 19. února příštího roku, tak se vrhne na projekt Skiptrace, ve kterém si zahraje Seann William Scott a Fan Bingbing a režii zajistí Renny Harlin. A aby toho neměl málo, tak se následně Jackie bude věnovat natáčení pokračování svého filmu z roku 2012 Čínský zvěrokruh, který se stal třetím nejvýdělečnějším filmem v Číně všech dob (tržby 145 milionů dolarů) a zapsal se do Guinessovy knihy rekordů díky největšímu počtu kaskadérských kousků předvedených živým hercem a druhý rekord má Jackie za to, že se na natáčení ujal největšího počtu pracovních postů v historii (celkem jich bylo 15, od režie až po manažera cateringu).

Který film Jackieho Chana máte nejraději?




1 komentářů:

  1. Teraz je jasné, prečo bude najdrahší ... dve americké hviezdy zhltnú polovicu nákladov filmu a jackie bude robiť všetku špinavú prácu. No posledné filmy a zvlášť historické s jackiem veľa rozruchu nespravili takže nechápem prečo ďalší. A chinese zodiak aka božské relikvia 3 tiež trochu prepálili či pripálili ? A k tomu, aby dva roky trvalo kým ho český distribútor dostane do distribúcie pričom dabujú iné "kvalitné diela" no na hlavu.

    Možno keby jackie prizval svojich dvoch "bratov" zo školy aby znovu natočili spoločný projekt nebol by to najdrahší film, ale rozhodne akčnejší. Ostáva už len počkať čo z toho nakoniec vypadne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.