sobota 14. června 2014

Batman v Superman: Dawn of Justice - Jason Momoa jako Aquaman?

S novinkami, které se týkají projektů od DC se poslední dobou roztrhl pytel. Nedávno se objevily zprávy o tom, jaké plány má Warner Bros. až do roku 2018 (více zde) a je tu další zajímavost. Tentokrát se týká postavy Aquamana.

Jen upozorníme, že zatím není potvrzená, ale přesto jde o zajímavou informaci. Šušká se totiž, že další postavou, která se ukáže v Batman v Superman: Dawn of Justice bude Aquaman. To jen potvrzuje to, že projekt je takovou malou verzí Justice League.

Vládce bájné Atlantidy by si měl zahrát Jason Momoa. Ten měl původně ztvárnit Draxe ve filmu Strážci Galaxie od konkurenčního komiksového gigantu Marvelu, ale nevyšlo to (prý proto, že Marvel opět "škudlil"). Ale Jason zřejmě nemusí smutnit, i tak se možná představí jako veleznámý hrdina.

A to nejen v Batman v Superman, ale také v Justice League (2017). Původně se věřilo, že Aquaman se objeví až v Justice League, ale zřejmě ho uvidíme dříve. Pokud jde o Momou, tak si na potvrzení budeme muset počkat, ale je faktem, že v minulém roce se se zástupci Warner Bros. setkal a to kvůli roli v Batman v Superman.

Očekává se, že se hromadu informací dozvíme na Comic-Con International, který proběhne příští měsíc. Tak uvidíme, co se potvrdí a co ne.

Dokážete si Jasona jako Aquamana představit?

1 komentářů:

  1. Natáčení BvS: DoJ se beztak odsunulo i kvůli obsazování cameí. Stále věřím, že film bude zejména o Supermanovi a Batmanovi. Wonder Woman bude společně s ostatními jen formou mini cameí, pravděpodobně při nějakém proslovu v závěru filmu.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.