pátek 13. června 2014

Warner Bros. zřejmě chystá hromadu projektů, už má prý data premiér filmů Wonder Woman, Shazam, Green Lantern i Flash


Spekuluje se, že na červencové akci Comic-Con International Warner Bros. oznámí hromadu nových projektů s hrdiny od DC.

Duo Warner Bros. a DC už je očividně unavené tím, že ve filmovém světě dostává na frak od Marvelu a tak má prý podle některých zdrojů velkolepé plány. Věří se, že na červencové akci věnované komiksům dojde k velkého odhalení jejich plánů až do roku 2018.

A pokud jsou informace pravdivé, tak nás toho čeká opravdu hodně. Po Batman v Superman: Dawn of Justice, který bude mít premiéru v dubnu 2016, se prý o dva měsíce později dočkáme sólovky Shazama (také známý jako Captain Marvel. Jde o hrdinu, který zvládá létaní, má nadlidskou sílu, je extrémně inteligentní a poroučí bleskům) a v prosinci pak bude následovat vládce snů Sandman (stále platí, že by si ho měl zahrát Joseph Gordon-Levitt).

V květnu následujícího roku pak konečně uvidíme týmovku Justice League v režii Zacka Snydera, v červenci by se pak po letech čekání měla dočkat Wonder Woman a v prosinci bychom si měli užít společné dobrodružství Flashe a Green Lanterna. Květen 2018 pak bude patřit pokračování Muže z oceli.

SOUVISEJÍCÍ: FANOUŠCI VS FANOUŠCI: MARVEL VS DC, STAR TREK VS STAR WARS NEBO TÝM EDWARD VS TÝM JACOB

Jestliže jsou tyto zprávy pravdivé, tak se máme (bez špetky ironie) opravdu na co těšit. Warner Bros. zřejmě hodlá zahájit nekompromisní útok na kina a stát se největším hráčem na poli komiksových adaptací. Ale Marvel se nedá snadno, tak uvidíme, kdo z tohoto souboje vyjde jako vítězný. Co myslíte vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.