pátek 20. června 2014

Batman: Chystá se další sólový film?

Bruce Wayne má sice napilno, objeví se v Batman v Superman: Dawn of Justice a poté v Justice League, ale zřejmě se uvažuje i o dalším sólovém projektu, ve kterém se bude prohánět Netopýří muž.


Warner Bros. se nějak rozjelo. Je to jen pár dnů, co bylo oznámeno, že chystá samostatné filmy Shazama!, Wonder Woman, Sandmana a Green Laterna/Flashe a nyní přišly některé zdroje s tím, že na rok 2019 je plánován další sólový film s Brucem Waynem/Batmanem, kterého opět ztvární Ben Affleck.

Projekt je zatím nazýván The Batman a spekuluje se i o možnosti, že by Ben mohl obstarat i režii. To rozhodně není špatný nápad, je asi dost těch, kteří budou tvrdit, že je lepší režisér, než herec. A je pravda, že projekty, které režisérsky zajistil, jsou skvělé.

A pokud jde o rok 2019, tak to by mohlo jít. Nolanova trilogie skončila v roce 2012, Batman se následně objeví v Batman v Superman v roce 2016, poté v Justice League o rok později. Následovala by dvouletá pauza a přišel by jeho vlastní projekt.

Někomu to možná přijde jako dlouhá doba, ale my si naopak myslíme, že je to tak akorát. Co říkáte vy? Moc brzy? Moc pozdě? A myslíte, že je Affleck vhodným režisérem?

3 komentářů:

  1. mam rada filmy tohto zanru a adaptacie komiksov, ale aj napriek tomu mi pridu uz tieto plany prehnane. Celkova logika DC sa mi nepaci -> mame uspesneho temneho Batmana -> pocas toho sme skusili Supermana (Singer), nevysiel tak uplne ako sme si to predstavovasli -> tak ho skusime znova, ale po stylu Batmana a pomenujeme ho Muz z ocele- ten im vysiel finacne, recenzie ustali tiez viac nez dobre (ja osobne som ho videla raz a nemam potrebu znova) -> tak ideme teraz urobit film, kde ich spojime a nadrbeme tam dalsich a dalsich -> a vydame zoznam kde ich bude este viac! Nechcem objahovat Marvel, ale prave tym, ze kazdym svojim filmom ponukol nieco ine aspon trosku, zaroven dbal na male detaily, kt. dany svet spojovali a postavy pridaval postupne a decentne v Thorovi-Hawkey, Iron man 2- Black Widow a vpds. vdaka tomu vsetkemu a mnohemu inemu im to zacalo fungovat, a preto sa ovela radsej tesim ked marvel nieco planuje ako len zase vidim DC a uz cakam co dalsie a dalsie a dalsie vymysleli. Nie som velky citatel komiksov, preto asi nikdy nebudem zdielat uplne pocity niektorych ludi, ktori citaju tieto jednohubky a ich dusicka plesa stastim, no mne osobne to pride uz prilis vela a prilis rychlo (ak vezmeme v uvahu aj serialovy svet oznamovania). Nevravim, ze dc je zle (Batman je genialny), len sa mi nepaci , co vsetko planuju a ako.

    PS: nie som odbornik, len "naruzivy" filmovy divak a citatel... tak ma nezastrelte v pripade, ze sa vam moja sipkova teoria nebude pozdavat, respektive pride maximalne chybna :D

    Miška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je faktem, že se zdá, že Warner Bros./DC jsou najednou nějací zbrklí a v krátké době k ohlášení "milionu" projektů. Skoro se zdá, že cítí, že od Marvelu dostávají, pokud jde o filmy, na frak, tak ho teď rychle chtěj dohnat.

      Vymazat
  2. Ja som len zvedavá, dokedy tento superhrdinský boom vydrží. Čo je moc, to je moc, a i keď mám superhrdinské filmy rada, začínam nimi byť presýtená. A to je len rok 2014. Obecne mám radšej Marvel, ktorý je vo svojich filmoch epický i hravý, DC mi vždy prišlo akési ťažkopádnejšie (s výnimkou Nolanovej trilógie, na ktorej sa vážne dá nájsť len zopár nedostatkov). Čo chcem povedať, je, že s Affleckom ako režisérom problém nemám, ako s hercom už možno trošku, ale jeho Batmana si pozriem bez predsudkov. Len či už tou dobou nebude prudko zbytočný... (If)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.