pátek 20. června 2014

Ant-Man: Kdo by mohl být záporákem v chystaném komiksovém spektáklu?

První film ze třetí marvelovské fáze se začíná pomalu připravovat a tak se o něm čím dál více mluví. Aktuálně je nejžhavějším tématem to, kdo by se mohl proti hlavnímu hrdinovi postavit. Objevily se spekulace o tom, kdo by mohl být ústředním zloduchem. AKTUALIZOVÁNO. ZLODUCHEM BY NAKONEC MOHL BÝT NĚKDO JINÝ.

AKTUALIZOVÁNO: Nové informace tvrdí, že hlavním protivníkem Ant-Mana se stane Yellowjacket. To je alterego Hanka Pyma, respektive jeho temnější "já". Ovšem, bylo řečeno, že ve filmové verzi nebude v kostýmu Yellowjacketa Hank Pym (Michael Douglas). V komiksové předloze identitu Yellowjacketa přijala také Rita DeMara, která jeho kostým ukradla a vydala se na dráhu zločinu. Poté ale cestovala v čase a spolupracovala s Guardians of the Galaxy. Nám by Yellowjacket jako rival Ant-Mana rozhodně vyhovoval více než rodinka Crossových. Co si o tom myslíte vy?

V posledních týdnech bylo hlavním tématem, které se ve spojitosti s Ant-Manem řešilo, především jméno režiséra. Dohledu nad filmem se totiž překvapivě vzdal Edgar Wright, a to i přes fakt, že Ant-Man byl jeho vysněným projektem. Ovšem Marvel mu prý příliš silně zasahoval do scénáře, takže řekl dost a odešel ze své pozice. Netrvalo to dlouho a společnost našla náhradu v podobě Peytona Reeda. Režii bychom tedy měli vyřešenou.

Teď je na řadě něco jiného a to záporák. Ten je pro úspěch Ant-Mana také hodně důležitý a server JoBlo přišel s informací, že proti Scottu Langovi (Paul Rudd) by se měl postavit Darren Cross. Jde o šéfa společnosti Cross Technological Enterprises, která patří k nejúspěšnějším technologickým společnostem v universu Marvel.

Kromě toho, že je Darren velmi nadaný, pokud jde o technologie, tak se poté, co pár měsíců používal experimentální kardiostimulátor, stal se silnějším, odolnějším a získal schopnost rychlejší regenerace. V komiksu je znázorňován jako velký svalovec, ale ve filmu by neměl být takovou horou masa.

Ovšem Darren nebude sám, měl by se k němu přidat jeho bratranec William Cross, který je komiksovým fanouškům známý spíše jako Crossfire. To je bývalý agent CIA, ze kterého se stal záporák. Je to vynikající střelec, ovládá bojová umění, jeho levé oko je kybernetické a levé ucho bylo nahrazeno audio senzorem. Zatím není potvrzeno, že se William ve filmu stane Crossfirem. Darrena by si měl zahrát Corey Stoll, zatímco Williama Patrick Wilson.

Přiznáme se, že výběr záporáků se nám zdá zvláštní, líbili by se nám trošku jiní (známější), ale uvidíme, jak si s nimi tvůrci poradí.

Těšíte se na Ant-Mana?

4 komentářů:

  1. můžete mi prosim vás vysvětlit kdo je ant-man? co umí? a proč je o něm tolik zpráv?

    jsem tak trochu amatér ve světě komiksů :)). Děkuji za pochopení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ant-Man je jedním ze zakladatelů Avengerů, je to vědec Hank Pym (první Ant-Man), který se dokáže zmenšovat/zvětšovat a ovládat hmyz. Hlavním hrdinou filmu je ale Scott Lang (i když Hanka té uvidíme), což je druhý Ant-Man.

      Vymazat
  2. Kéž by Darrena Crosse hrál Darren Chriss

    OdpovědětVymazat
  3. Nesedí mi Yellowjacket jako hlavní záporák. Ant-Man alias Giant-Man je jeden z nejlepších hrdinů, ikdyž někomu se může zdát jeho schopnosti a hlavně zachování síly v "hmyzí" podobě zvláštní. Hank Pym je pro mě úžasná postava, která navíc nutí člověka se nad ním samotným zamyslet. Je škoda, že ve filmu bude Scott Lang. A hlavně je škoda toho Yellowjacketa, protože s přeměnou Ant-Mana na Yellowjacketa šlo podle mě v budoucnu hodně zajímavě pracovat.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.