pátek 16. května 2014

TRAILERY: Flash se kočkuje s Arrowem!


WTF?
Jako poslední své schéma i trailery k novinkám představila televize pro mladé The CW. My už samozřejmě dobře víme, že v příští sezóně neuvidíme The Carrie Diaries, Tomorrow People a Star-Crossed. A také víme, že na novinky The Messengers a iZombie a veterány Hart of Dixie a Beauty and the Beast si budeme muset počkat až do midseason. Co ale nevíme, je to, jak podzimní novinky vypadají. Tak se na ně pojďme podívat!

Jane the Virgin

Jelikož jedinými dvěma novinkami startujícími na podzim je očekávaná komiksárna a teenagerské drama, měla The CW trochu trable obě novinky správně umístit do fungujícího schématu. Nakonec se rozhodla tak, že Jane hodí na pondělí a před ní postaví úspěšné The Originals. Flash pak přebere uvolněné místo v úterý před Supernatural. Zbytek programu zůstane tak, jak je teď.

Panna Jane to nebude mít ani trochu jednoduché, protože i přes solidního předskokana se teen dramatům v pondělí na The CW přestalo dařit. A navíc poběží proti silné konkurenci. Tady může pomoci jen mohutná šeptanda a kvalitní promo. Jenomže první trailer na kvalitu moc nevypadá. 

The Flash

Oproti Jane má Flash vynikající promo. A s jedním mu přišel pomoci i zkušenější kolega Arrow.

Trailer

A teď už se můžeme podívat na téměř šestiminutový nadupaný trailer. My zatím Flashovi na základě této ukázky věříme, tak snad si to tvůrci nepokazí.


Potěšila vás dvě proma na Flashe? A co říkáte na Pannu Janu?

1 komentářů:

  1. Doufám, že budou zase testy seriálů... jinak budu dost v pr...prčicích :-D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.