úterý 29. dubna 2014

Warner Bros. se s tím nepáře, chystá prý devět dalších adaptací komiksů od DC

Je to jen pár hodin, co bylo oznámeno, že režie Justice League se ujme Zack Snyder a nyní se objevila zpráva, že Warner Bros. rozhodně nekončí, ale má s postavami od komiksového nakladatelství DC velké plány.

Jak jsme informovali ve včerejším článku, režie Justice League se ujme Zack Snyder, který natočí ve stejnou dobu Justice League i Batman vs. Superman, ale zdá se, že Warner Bros. chytlo slinu a nehodlá dostávat od Marvelu nadále na "zadel" a chystá se vyrazit do boje s pořádnou tsunami vlastních komiksových filmů.

Objevily se zprávy, že chystá hned devět projektů s komiksovými postavami od DC. To je určitě slušné číslo, ale bohužel zatím známe jen dva filmy, zbývajících sedm zůstává tajemstvím. Určitě se dočkáme Sandmana, kde si ústřední roli zahraje Joseph Gordon-Levitt a Fables, který mapuje osudy pohádkových bytostí, které byly donuceny uniknout ze své říše do našeho světa, kde vytvořily vlastní komunitu. Film zrežíruje Nikolaj Arcel (Královská aféra).

SOUVISEJÍCÍ: JSOU KLASICKÉ POHÁDKY PASSÉ? V HOLLYWOODU ZŘEJMĚ ANO, V MÓDĚ JSOU "PŘEKROUCENÉ" FANTASKNÍ PŘÍBĚHY

Zatím můžeme jen hádat, jaké filmy uvidíme. Samozřejmě člověku vyvstanou na mysli Wonder Woman, Black Canary, Aquaman, Martian Manhunter nebo Zatanna, ale těžké říct, zda bude Warner Bros. cílit na tak zvučná jména nebo spíše bude vybírat z ne až tak profláknutých, ale neméně zajímavých komiksů po vzoru Fables.

Které komiksy od DC si dle vás vlastní film zaslouží?

5 komentářů:

  1. Bojím se že Wonder Woman, Aquaman a další sami film neutáhnou... Dobrá varianta je podle mě ta, kdy by v jednom filmu bylo vždy víc postav, nejmíň dvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Utáhnou, jestli si nekdy čet tak víš

      Vymazat
  2. DC už teď vůbec nevěřím. Man of steel bylo docela zklamání a Superman vs Batman mně přijde no.. nevím, je na to strašně brzo. A ješště k tomu to ani nevypadá že to dopadne dobře. DC prostě zaspalo s přípravou Justice League a teď se to narychlo snaží dohnat. Marvel prostě vyhrál a DC už s tím teď nic moc nenadělá.

    OdpovědětVymazat
  3. Superman vs Batman nevypada, ze dopadne dobre? A prosimte podle ceho soudis? Vis snad neco vic nez my, nebo co se krome obsazeni vi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mno, fakt že se do jednoho filmu, který se má soustředit na problematiku Superman vs. Batman a zároveň představit úplně novou verzi Batmana, snaží naházet vlastně všechny členy Justice League, rozhodně dobře nevypadá ;)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.