pondělí 28. dubna 2014

Justice League: Oznámen režisér týmovky od DC a překvapení se nekoná, je to Zack Snyder

Ostatně jeho Batman vs. Superman, který dorazí do kin v roce 2016, už je takovou malou Justice League. Objeví se v něm Batman, Superman, Wonder Woman a Cyborg. To ale bude jen předehra před filmem Justice League, který bude následovat po Batman vs. Superman.

Tím, že Warner Bros. oznámilo jméno režiséra Zacka Snydera, také samozřejmě potvrdilo, že film Justice League skutečně vznikne. Prezident světové produkce Warner Bros. Greg Silverman dodal: "Bude to další rozšíření tohoto universa. Superman vs Batman povede k Justice League."

Zajímavé je, že film označil jako Superman vs Batman, což může být buďto omyl nebo se tak bude film jmenovat, ale ono zase není tak podstatné, zda bude první v názvu alterego Bruce Waynea nebo Clarka Kenta. Důležité je to, že se skutečně dočkáme Justice League, na kterou fanoušci čekají jako na smilování už roky.

A možná projekt uvidíme dříve, než se může zdát. Borys Kit z The Hollywood Reporter oznámil na svém Twitteru, že Batman vs. Superman a Justice League budou natočeny společně a pravděpodobné datum premiéry by mělo být už v roce 2017, tedy v následujícím roce po premiéře Batman vs. Superman (nebo Superman vs Batman).

SOUVISEJÍCÍ: BATMAN VS. SUPERMAN: JE NA ČASE ZMĚNIT FILMU JMÉNO NA JUSTICE LEAGUE, PŘIBYLA NÁM DALŠÍ POSTAVA

Obsazení zatím oficiálně potvrzeno nebylo, ale je v více méně jisté, že Batmana ztvární Ben Affleck, Supermana Henry Cavill, Wonder Woman Gal Gadot a Cyborga Ray Fisher, tedy totožní herci jako v Batman vs. Superman.

Jste rádi, že film Justice League se možná objeví už za tři roky a co říkáte na jméno režiséra? A jaké další postavy byste v Justice League rádi viděli?

2 komentářů:

  1. Chci Flasha, Greena lanterna, Martina Manhauntera a aquamana,.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mam takovej pocit ze to nebude Martin

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.