pátek 25. dubna 2014

Batman vs. Superman: Je na čase změnit filmu jméno na Justice League, přibyla nám další postava

Batman - ano. Superman - ano. Wonder Woman - ano. A nyní bylo oznámeno, že se ke trojici hrdinů připojí další člen týmu Justice League.

Po filmu s touto nejznámějších supehrdinskou grupou od DC volají fanoušci už dlouho, ale zatím, i když to občas vypadalo nadějně, utřeli svou komiksovou nudli. Ovšem díky režisérovi Zacku Snyderovi svítá na lepší časy. V pokračování jeho hitu Muže z oceli, které zatím nese jméno Batman vs. Superman se poprvé na stříbrném plátně nesetkají jen Batman (Ben Affleck) a Superman (Henry Cavill), ale konečně si užije svou premiéru v kinech i Wonder Woman (Gal Gadot). To už je velmi slušná sestava, která je v podstatě jádrem Justice League, ale tím se nekončí. Zack Snyder se rozhodl, že na plátně chce ještě více ikonických postav.

A tak uvidíme další. Kterou? Objeví se Victor Stone. Nic vám to neříká? A co takhle jeho nickname Cyborg? To už určitě ano, pokud máte byť jen minimální přehled o komiksovém světě DC. Victor patří k nejvýraznějším členům Justice League. Býval atletem, který byl při nehodě v laboratořích S.T.A.R. vážně zraněn a jeho otec ho zachránil tak, že mu implantoval kybernetické části těla.

Už se dokonce ví, kdo Cyborga ztvární. Je to Ray Fisher. O tom se nedávno mluvilo jako o herci, kterého možná uvidíme v nových Star Wars, ale to zatím nebylo potvrzeno (ale ani vyvráceno). Naopak v případě Batman vs. Superman už to jisté je.

Cyborgův part nebude prý zatím extrémně výrazný, ale bylo řečeno, že jeho účast má připravit diváky se, že se na plátna vrátí a stráví na nich více času (jinak řečeno je nám naznačováno, že Justice League by mohl být blíže, než se zdálo).

Znáte Cyborga? A myslíte, že to Snyder už s počtem superhrdinů nepřehání?

3 komentářů:

  1. Podle mě v samotném příběhu půjde jen o Supermana a Batmana. Wonder Woman, Cyborg, Green Lanter atd. se podle mě objeví na konci, jako součást cliffhangeru.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem fakt zvědavej jak to dopadne, Snyder nedokázal ukočírovat ani jednu postavu v Man of Steel a teď jich tam bude několik. Tohle bude asi fakt filmové peklo ještě horší než Man of Steel.

    OdpovědětVymazat
  3. Watchmen byli dobry,tak snad...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.