čtvrtek 17. dubna 2014

Rychle a zběsile 7: Tvůrci přizvali na pomoc bratry Paula Walkera


Natáčení Rychle a zběsile 7 bylo po tragické smrti Paula Walkera na nějakou dobu pozastaveno a řešilo se, co bude dál, protože Paul nestačil natočit všechny své scény. Objevovaly se různé spekulace a návrhy (začít znovu, použití CGI a dubléry atd.) a nakonec bylo rozhodnuto, že budou použity již vzniklé záběry a s těmi chybějícími pomohou počítačové efekty ve spojení s lidmi s podobnými tělesnými proporcemi (více zde). Aktuálně vydalo studium Universal vyjádření, ve kterém oznámilo, že s natáčením vypomohou bratři Paula Walkera.


O tom už se ostatně nějakou chvíli spekuloval a nyní je to jisté, před kamery se dostanou i Cody a Caleb, bratři Paula Walkera.

Vzkaz fanouškům od Universal Pictures zní:

"Sága Rychle a zběsile je o rodině. Postavy jsou spojeny rodinnými pouty a to je to, co my všichni, kteří společně pracujeme více než třináct let, cítíme jeden k druhému. A bezesporu to definuje i náš vztah k fanouškům.

Naše rodině prožila v listopadu nemyslitelný šok. Museli jsme si vzít nějaký čas, abychom truchlili pro našeho bratra, kterého jsme milovali a ztratili a také jsme museli zjistit, zda má cenu pokračovat s naším filmem.

Sešli jsme se a došli jsme k názoru, že jedinou možností je pokračovat. Věříme, že to je to, co chtějí naši fanoušci a věříme, že Paul by chtěl to samé. Paul stačil natočit své dramatické a většinu akčních scén pro RYCHLE A ZBĚSILE 7 a patří to k tomu nejsilnějšímu, co ve své kariéře natočil.

Obnovili jsme natáčení a nyní jsme také přivítali Paulovy bratry Caleba a Codyho v naši RYCHLÉ rodině. Caleb a Cody nám pomohou s natočením zbývající akce, udělají to pro svého bratra a zaplní menší mezery v produkci. Díky jejich přítomnosti na place máme pocit, že je Paul s námi.

Zbývá nám necelý rok do premiéry RYCHLE A ZBĚSILE 7 a tento film je nejdůležitějším, na kterém jsme kdy společně pracovali. Dovolí postavě Briana O´Connera žít dál a také oslaví Paula a jeho nejvíce definující roli.

Chtěli jsme věnovat chvíli tomu, abychom přímo promluvili k našim fanouškům a poděkovali jim za lásku a podporu, kterou nám projevili, poté, co jsme začali znovu natáčet."

Premiéra by měla proběhnout 9.4.2015, režii si vzal na starost James Wan.

Patří série k vašim oblíbeným? Zajdete na Rychle a zběsile 7 do kina?

1 komentářů:

  1. Ano, tuhle sérii mám rád i třetí díl :) takže kino je samozřejmost. Ale z toho CGI obličeje mam trochu obavy.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.