neděle 30. března 2014

OBNOVENÍ/ZRUŠENÍ: Které americké seriály přežily a kdo se už nevrátí?


Už se zase blíží ta část roku, kdy si americká "velká pětka" (ABC, CBS, FOX, NBC a The CW) pozve na kobereček novináře a prozradí jim, jaké nové projekty chystá na příští televizní sezónu. No a při té příležitosti vypustí oficiální seznam zrušených či obnovených stálic v programu. Málokdy se ale stane, že se všechna rozhodnutí dostanou ven až tehdy, a tak už dnes dávno víme, kdo může být v klidu a kdo na svůj verdikt ještě pořád čeká.

My vám nyní přinášíme velký přehled doposud obnovených a zrušených seriálů stanic velké pětky a k tomu vybereme vždy top 3 obnovených seriálů každé stanice.

ABC


Obnovené projekty

Zrušené projekty

Jak je vidět, ABC se zatím s obnovováním drží zkrátka, takže nemůžeme nabídnout TOP 3 obnovených projektů. Pokud bychom si ale měli tipnout, dočká se další řady komedie Modern Family, která ale už pomalu ztrácí dech, fantasy Once Upon A Time, které naopak dech zase nabírá a pak také nečekaně úspěšná novinka Ressurection. To je naše trojka favoritů na obnovení.

CBS


Obnovené projekty

Zrušené projekty

Mezi TOP 3 obnovených seriálů musíme zařadit Person of Interest. Tento seriál sice v první řadě začal vlažně, ale jakmile rozehrál svoje zápletky, vtáhl nás do děje a v současnosti jde o jeden z nejlepších akčních seriálů. O Elementary si každý může říkat, co chce, ale pro nás je to podařená americká verze Sherlocka Holmese a za další řadu jsme rádi. A nakonec jsme rádi za Hawaii Five-0, který si také kvalitu udržuje stále hodně vysoko.

FOX


Obnovené projekty

Zrušené projekty

U FOXů je TOP 3 naprosto jasná. Na prvním místě máme vynikající atmosférickou podívanou Sleepy Hollow, na druhém jednu z mála podařených komedií Brooklyn Nine-Nine a nakonec nesmrtelné Simpsonovi.

NBC


Obnovené projekty

Zrušené projekty

NBC nám výběr TOP 3 trochu zkomplikovala, protože doba drsné seriály z Chicaga - Fire i PD stojí za pozornost. Jenomže co vybrat do třetice? Grimm je super fantasy, The Blacklist super thriller. Nakonec asi přece jenom dáme přednost tomu Blacklistu.

THE CW


Obnovené projekty

Zrušené projekty

Naopak úplně jednoduchý výběr máme u The CW. Nové řady Arrowa, Supernaturalu a The Originals nás těší nejvíce.

Jak to máte vy? Které doposud ohlášené obnovení vás nejvíce potěšilo? A které zrušení zklamalo? Souhlasíte s našimi TOP trojkami?

10 komentářů:

  1. Grey's ještě obnovený není :)) I když bude, to je jasný :)

    OdpovědětVymazat
  2. a co agents of shield ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však ted byla pauza tuším že další díl je za 2-3 dny

      Vymazat
  3. A co Almost human? Jak to s ním vypadá?

    OdpovědětVymazat
  4. Zlatý váš sledovanostní přehled, který nějak jaksi kamsi zmizel... Tohle je celkem k ničemu. Musím uznat, že od letošního roku 2014 vás čtu méně a méně... Stačí mrknout sem:
    http://www.spoilertv.com/2013/09/spoilertv-cancellation-predictor-table.html a mám přehled, jak na tom který seriál je...

    A všichni víme, jak co na čem je..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě že všichni to nevědí :-) Na pravidelné sledovanostní články nemám bohužel čas, jsem rád, že jsem vůbec za ty dva měsíce měl čas něco sepsat. A jasně, vycházím ze SpoilerTV a jiných zdrojů, vždycky o tom píše i někdo jiný. To ale neznamená, že tam chodí každý, někdo si to rád přečte u nás.

      Vymazat
  5. Zrovna Modern Family odvysílala podle mě nejlepší epizodu (5x18 Vegas), doufám že seriál vydrží vyrovnaný i nadále..

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc čekám, jestli obnoví Parenthood... Pořád mě to baví, takže bych si šestou řadu dal :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.