sobota 29. března 2014

Kráska týdne: Naya Rivera - Zpívající sexy divoška, která se rozhodně nestydí

Seriál Glee se nedávno dočkal sté epizoda a u této příležitosti jsme pro tento týden vybrali jako "Krásku týdne" jednu z hereček, kterou fanoušci seriálu jistě znají. Je to exotická divoška Naya Rivera, která stejně dobře vypadá, jako zpívá.

Dvaceti sedmi letá kalifornská rodačka Naya strávila většinu svého života v Los Angeles, takže je jasné, že ji svět showbyznysu učaroval. Když se pohybujete v okolí Hollywoodu, prostě vás musí zákonitě napadnout, že stát se hercem je to pravé ořechové. Ostatně většina její rodiny má zkušenosti před kamerou/fotoaparátem. Její maminka Yolanda je modelkou, stejně jako Nayina sestra Nickayala a její bratr Mychal je hráčem amerického fotbalu.

Naya získala kontrakt u stejné modelingové agentury jako její matka a to už ve věku devíti měsíců. Roztomilé dítko, které má portorikánské, afroamerické a německé předky, očividně zaujalo už v tak mladém věku.

A jak to tak bývá, stejně jako hromada jiných modelek, i Naya se chtěla uchytit jako herečka a tak obcházela různé castingy. Docela se jí dařilo, získávala menší role v různých projektech, ale poprvé na sebe více upozornila díky sitcomu The Royal Family, za který byla nominována na Young Artist Award. Následně se objevila například v seriálech Fresh Prince nebo Kriminálka Miami, plus v několika hudebních videoklipech nebo v muzikálu U Don´t Know Me: The Musical. Ale jelikož stále čekala na velkým zlom v kariéře, musela se živit i jinak, takže pracovala v telemarketingu, jako chůva nebo v obchodech Abercrombie & Fitch, které jsou proslulé tím, že zaměstnávají hlavně mladé a pohledné lidi.

Do povědomí se divákům více zapsala v roce 2009, kdy získala roli drsné roztleskávačky Santany Lopez v seriálu Glee. Nejdříve byla její postava vedlejšího rázu, ale díky rychle vzrůstající oblibě mezi fanoušky, se postupem času vypracovala na jednu z hlavních "hrdinek". Ostatně, nejen publikum, ale i recenzenti chválili její herecké i hudební výkony, o čemž svědčí nominace na ceny ALMA, plus to, že se Santana pravidelně objevuje v seznamu nejoblíbenějších televizních charakterů. Nominaci na prestižní cenu Emmy sice neobdržela, ale mnoho profesionálů v oboru se shodlo na tom, že by si ji určitě zasloužila.

V roce 2011 Naya také uzavřela smlouvu s hudebním vydavatelstvím Columbia Records, díky čemuž mohla začít pracovat na svém prvním sólovém albu a v minulém roce se objevil singl Sorry, na kterém spolupracovala se svým snoubencem Big Seanem.

Její talent je samozřejmě nepopiratelný, ale co si budeme povídat, to, že vypadá, jak vypadá, má také slušnou zásluhu na její oblibě (určitě neuškodilo ani to, že v Glee hraje lesbickou postavu, což mnohé rajcuje). Latinskoamerická verze časopisu People ji zařadila mezi padesát nekrásnějších lidí, magazín FHM ji ve svém seznamu sta nejvíce sexy žen z roku 2012 umístil na 39. příčku, v přehledu časopisu Maxim, který mapuje stovku nejvíce sexy ženštin, se objevila tři roky za sebou, naposledy na 27. místě a server AfterEllen ji v roce 2012 dokonce vyhlásil vítězkou žebříčku "Hot 100 List".

Co vy na Nayu?





 
 
 


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.