sobota 1. března 2014

Farmář hledá ženu IV: Postřehy ze sedmé epizody - Pitvání králíka a hromada plísně

Už v příštím dílu budou farmáři vyřazovat a tak se dámy a pánové snažili, aby ukázali svým sexy zemědělcům, že jsou oni ti praví, které by si měli ponechat ve svém harému. Jaké metody zvolili?

V případě Pavla se jeho dvě nápadnice Lída a Alexandra rozhodly, že předvedou naondulovanému farmáři svůj talent pro interiérový design a pustily se do zkrášlovaní jeho sídla. A nutno poznamenat, že to jeho dům potřebuje jako prase drbání. Jeho farma vypadá jako ideální místo pro natáčení béčkového hororu z opuštěné psychiatrické léčebny. Dámy se tak rázně pustily do zvelebování vnitřních prostor, ale na chvíli je přešel elán, když objevily takové množství plísně, že by se z ní dalo vyrobit takové množství penicilinu, které by vystačilo zemím Třetího světa na dva roky. Nakonec to ale nějak zvládly a Pavel je za odměnu provedl svou farmou, aby jim ukázal veškeré zvířectvo. Ovšem Lída nabyla dojmu, že na to, aby se mohl označovat za "farmáře" jich má nějak málo, na druhou stranu se mu musí nechat, že chová poměrně netypické tvorstvo v českých luzích a hájích a to želvy.

Petrovy nápadnice vsadily na jinou metodu, jak získat srdce mužného farmáře. Kateřina a Renata vyrazily s mladým zemědělcem na louku, ulehly do trávy a pustily se do toho, co všichni chlapi milují, do rozhovoru o emocích. Dívky odhalily více ze svého já, například Kateřina na Petra rovnou vybafla, že už dlouho neměla žádný sexuální kontakt. Pak se tedy zamýšlela nad tím, aby neřekla něco, díky čemuž by vypadala moc zoufale, ale na to už asi bylo docela pozdě. Kamila se rozhodla, že využije starého dobrého "láska prochází žaludkem" a začala připravovat pro Petra štrúdl. Není to špatný nápad, ale zatímco ona otročila v kuchyni, tak zbývající dámy "hustily" do farmáře.  Kamila má jediné štěstí, že Petra přitahují její křivky krev a mléko, takže i když má hendikep v podobě toho, že neměla čas ho lámat na svou stranu, stále je jeho favoritkou. Prsa kecy nepřebiješ.

Králíka, zase králíka

Sympaťák Jiří konečně opustil svůj pokoj a nápadnice tak měly možnost ho něčím zaujmout. Nejsvérázněji na to šla Eva, která se sice nejdříve cudně odklonila, když Jirka "klepl" králíka, ale do jeho stažení z kůže se hnala více než radostně. Navíc se přiznala, že už jako malá ráda stahovala králíky z kůže, protože ji zajímalo, co je uvnitř, srdce, plíce a tak dále. Ne, ne, to vůbec nezní děsivě, to je naprosto v pořádku, není nic roztomilejšího, než dítě, které se rádo hrabe ve vnitřnostech. A Eva je v tom zřejmě opravdu zkušená, protože nebohého hlodavce zbavila kůže s ladností Hannibala Lectera.

Farmářka Zuzana nabídla pánům možnost předvést, jak jim to sluší v sedla a posadila je na koně. Nebo to alespoň zkusila. Hassan dokonale splnil představu arabského prince, který se v poušti prohání na koni a zachraňuje dívky v nesnázích, ale zbývající nápadníci Tomáš a Martin na koni romanticky nevypadali. Především Martin působil poněkud... zvláštně a nakonec ohlásil, že koně klidně pohladí, ale vozit se na něm opravdu nechce. A my nejsme proti, už jen pro jeho bezpečí. Není tak divu, že Zuzana hlásala, jak ji Hassan uklidňuje, že z něj vyzařuje klid, ale z Martina zrovna nadšená nebyla.

Ovšem zatímco většina ostatních farmářů se může chlubit nápadnicemi/nápadníky, kteří se snaží zapůsobit, tak Pepa má na farmě dvojici, která už se nepokouší skrývat své pravé já a hádají se a hádají se a hádají se. Tedy hlavně Katarína, která dává Josefovi pořádně zabrat. A to ještě, když se na farmě objevila třetí kandidátka na farmářské srdce Simona, to byl teprve rachot. Katarína nejdříve seřvala Pepu, že se věnuje ostatním a jí ani nedá najíst nebo jí nenatočí pivo (o kterém ale říkala, že ho nemá ráda), pak zase seřvala Josefa za to, že ubytoval Simonu v samostatné místnosti, když ona přece chce mít vše pod kontrolou. Musí se nechat, že Katarína zvolila zajímavou metodu před vyřazováním. Hustit do Pepy kvůli každé maličkosti se nám nezdá, jako nejlepší cesta, jak si pojistit prodloužení pobytu, ale ženština to má jistě velmi dobře rozmyšlené, o tom nemáme nejmenších pochyb.

Co říkáte na aktuální díl? Nestačíte občas zírat, co nápadníci provádějí? My jsme tedy slušně vykulení.

Zdroj úvodní fotografie: www.iprima.cz

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.