pondělí 3. února 2014

Přehled novinek za týden 26.1.2014 - 2.2.2014

Který legendární animovaný seriál se dočká celovečerního hraného filmu? S kým už potřetí spojí síly režisér M. Night Shyamalan? Pokračování, kterých filmů oznámil Vin Diesel?

 
Došlo na Šmouly, došlo na Chipmunky a dojde i na Chipa a Dalea, Disney chystá film s živými herci a CGI postavičkami na motivy seriálu Rychlá rota.
Zemřel herec Maximilian Schnell, držitel Oscara za film Noriberský proces.
 
Režii pilotního dílu seriálu Constantine zajistí Neil Marshall (Pád do temny, Hra o trůny).
 
Producentka Lauren Shuler Donner by ráda získala Channinga Tatuma pro roli Gambita v X-Men: Apocalypse.
 
Vynikající seriál The Killing se dočká třetí šestidílné řady, zajistí ji streamovací společnost Netflix.
 
Thor 3 oficiálně "odklepnut", scénář napíší Christopher Yost a Craig Kyle. Yost pracoval už na dvojce, Kyle má zkušenosti s hromadou komiksů a marvelovských animovaných filmů.
 
Vin Diesel oznámil, že scénář k pokračování xXx bude hotov příští měsíc.
 
Bruce Willis a M. Night Shyamalan už potřetí spojí síly. Tentokráte pro film Labor of Love. Scénář vznikl už v roce 1993, ale až nyní se dočká zfilmování.
 
O ztvárnění hlavní role v třetím dílu 96 hodin jedná Forest Whitaker, režie se opět ujme Olivier Megaton, který stojí i za dvojkou.
 
Chris Pine si zahraje hlavní roli v thrilleru The Line režiséra Davida Gordona Greena a scenáristy Sanga Kyu Kima (Živí mrtví).
 
Testovací projekce Captain America: Návrat prvního Avengera dopadly tak dobře, že už se připravuje trojka a opět s režisérským duem Anthony a Joe Russo.
 
Vin Diesel na Facebooku prozradil, že je společnost Universal připravena začít s natáčením pokračování série o Riddickovi.
 
Ve spin-offu k Perníkovému tátovi nazvaném Better Call Sall uvidíme Jonathana Bankse.
 
K dispozici je trailer k novému sci-fi filmu Terryho Gilliama The Zero Theorem.
 
Na 66. předávání cen DGA (Directors Guild of America) si ocenění za režii odnesl Alfonso Cuarón za Gravitaci. Je časté, že vítězové cen DGA bodují i na Oscarech. Kompletní seznam vítězů cen DGA k dispozici zde.
 
Přehled vítězů festivalu v Sundance najdete tady.
 
Americkým kinům o víkendu už podruhé za sebou kraloval film Ride Along (21,16 milionů dolarů), novinka Já, Frankenstein skončila na šestém místě s 8,28 milióny. Kompletní přehled k dispozici zde.
 
Scott Adkins projevil zájem o roli v The Raid 3/Zátah 3. Scott a Iko Uwais v jednom filmu, to nezní vůbec špatně.

1 komentářů:

  1. Nechcete udělat rovnou diskuzi k bleskovkám? Třeba jako maj na games.cz

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.