sobota 1. února 2014

Hlas ČeskoSlovenska: Kde bude sedět pátý porotce?

Hlas Česko Slovenska se rozhodl k radikálnímu kroku - přibrat do poroty rapera Majka Spirita místo Rytmuse /který zcela nečekaně ostrouhal a není ani v porotě X factoru/ a pro jistotu ještě Martu Jandovou, která se osvědčila už v SuperStar. Tu nabral Hlas do posádky jednak proto, že je dobrá a hlavně proto, aby neskončila v X factoru. Tak vznikla světová anomálie - pětičlenná porota Hlasu Česko Slovenska. Jak si s tím štáb poradí?

Podle našich informací se Nova rozhodla pro jednoduché řešení. Dva porotci - pravděpodobně Marta a Dara budou mít jedno společné křeslo. Měly by tak vzniknout další zajímavé situace. Je samozřejmě možné, že místo Dary a Marty nakonec na společném křesle usedne jiná kombinace nebo dokonce že křesel bude pět, ale tento plán má největší pravděpodobnost a od začátku je braný na Nově jako jasné a hlavní řešení. Už příští týden ale začne natáčení Hlasu a tak budeme mít naprosto jasno.

Co říkáte na nápad se siamskými dvojčaty na jednom křesle vy? A jak byste pětici porotců vyřešili jinak.

5 komentářů:

  1. Tak to je totální hovadina, ať prostě udělají pátý křeslo a ať má prostě každý kouč svůj vlastní tým a ne že se dva budou dělit o jeden!

    OdpovědětVymazat
  2. btw všiml si někdo že ten "nápad" s dvojitym křeslem už se x-krát objevil např. v polské nebo originální nizozemské verzi? zas taková anomálie to neni...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to blbost a akorát to přinese spoustu problémů a komplikací. Když už musí Hlas frajeřit s pěti kouči aby byli ´´lepší´´ než X Factor tak ať má každý svoje křeslo a každý svůj tým soutěžících. Tohle k ničemu dobrý nebude.

    OdpovědětVymazat
  4. Čtou to tady, tak třeba se podle toho ještě zařídí:-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.