sobota 1. února 2014

Farmář hledá ženu IV: Postřehy z třetí epizody - Aneb průvodce první schůzkou

Pokud žijete na farmě, není lehké najít si partnerku nebo partner. Ale naštěstí televize Prima se už počtvrté rozhodla pomoci osamělým zemědělcům s nalezením lásky a my máme šanci to sledovat. Díky třetímu dílu jsme se naučili mnoho důležitých pravidel pro balení žen/mužů svých snů a rádi se o ně podělíme.

Jako pisálci, kteří většinu svého času tráví ve sklepě domu svých rodičů obklopeni hromadou lahví coca coly a vyjedených pytlíků brambůrek nemáme příliš přehled o tom, jak "ulovit" snovou partnerku. A proto se velmi rádi něčemu přiučíme. Přiznejme si to, pořad Farmář hledá ženu nabízí zkušenému pozorovateli mnoho zaručených taktik, jak dobýt srdce opačného pohlaví. Dávali jsme opravdu pozor a proto vás můžeme informovat o postupech, které velmi výrazně zvýší šanci k získání kompatibilnějšího protějšku.

První rada není překvapivá. Staré moudro praví, že šaty dělají člověka a toho jsou si vědomi i soutěžící z Farmář hledá ženu. Spousta ženštin ucházející se o sympatie mužných farmářů zvolilo přímočarou taktiku a to ukázat svá "kůzlátka". Jinak řečeno, čím větší výstřih, tím lépe. I když pravda, neplatí to úplně stoprocentně, gravitace je mrcha a byť bychom byli rádi gentlemany, musíme poznamenat, že pokud někomu končí ňadra těsně u pupíku, není odvážný výstřih úplně nejlepší volbou. I když je tu možnost, že to na někoho zapůsobí pozitivně. Určitě se najde někdo, kdo má rád takzvané "plácačky" nebo "kokršpanělí uši".

Styling nepodcenili ani někteří z farmářů a neobávali se ani nejnovějších výstřelků módy, kterými bezesporu jsou legendární boty Crocs (nebo spíše jejich napodobeniny z tržnice) doplněné o nepostradatelné ponožky. Štramácká vizáž byla ještě doplněna o neonově zelené tričko bez rukávů a výsledný dojem byl prostě a jednoduše bezchybný.

Ne každý má cit pro módu, ale naštěstí jsou mezi námi i tací, kterým příroda tento dar nadělila a nebojí se ho ukázat. A většina žen jistě ocení to, že našla partnera, který s nimi rád vyrazí na nákupy a ještě jim dobře poradí, co jim sluší a je "in" a co je naopak velmi "out".

Dalším důležitým krokem během schůzky je ukázat, že jsme sympatičtí a není lepšího způsobu, než předvést oslnivý úsměv. Hlavně, pokud se zdá, že jsme stomatologa nenavštívili od Sametové revoluce. Většina z nás má asi nějakou menší či větší chybku na chrupu, ale musíme se přiznat, že jsme snad ještě neviděli pořad, ve kterém by se sešlo takové množství lidí s tak extravagantními úsměvy. Třešinkou na dortu pak bylo, když jedna ze soutěžících přinesla farmáři s nejméně vizuálně přitažlivým chrupem zub jako dárek.

Hlavně najít vhodné téma pro rozhovor

Vizuální záležitosti tedy máme za sebou a přichází řada na první vokální oťukávání. Základním stavebním kamenem každé kvalitní schůzky jsou zábavné rozhovory. Je tak kruciální najít vhodná témata. A musí se nechat, že s tím farmáři nemají problém. Nejdříve je samozřejmě nutné zjistit, zda daná kandidátka na farmářskou paničku dokáže zacházet s oblíbeným komunistickým symbolem, tedy srpem. Špatné není ano to, když se neobává čapnout křovinořez. Ale naprosto nejpodstatnější je, nakolik zvládá dojení kozy (na obrázku je kráva a ne, nemyslíme to jako dvojsmysl, snad vám to nevadí). Kdybychom byli prasáci, tak nás napadne, že se daný farmář ptá i z jiného důvodu, než jen proto, aby měl každé ráno čerstvé a výživné kozí mléko k snídani, ale jelikož prasáci nejsme, tak to necháme bez komentáře.

Určitě není špatné zjistit si, jak je na tom daná slečna či paní se znalostmi historie. Věřte nám, že nic nenažhaví ženskou tak, jako když se jí zeptáte na datum, kdy se odehrávala bitva na Bílé Hoře nebo, když z ní zkoušíte vydolovat rok upálení Jana Husa. Poté, co si otestujete dějepisnou zdatnost dané soutěžící, není od věci na ní vyhrknout, že máte ráno tak silnou erekci, že "vám ho neohne ani kbelík s vodou". V anglicky mluvících zemích se tento fenomén označuje roztomilým a přírodě bližším termínem "moorning wood".

A jelikož lidé jsou bytosti ješitné, tak není od věci zalichotit. Dámy při těle bezesporu potěší, když jejich mohutná ňadra přirovnáte k polštářům a šikovný lichotník se pozná také ve chvíli, kdy slečna odejde a on na adresu její váhy prohlásí například něco jako, že by ji "vyškvařil".

Každý budoucí partner chce vědět, co nejvíce o vašich předchozích vztazích

Teď se na chvíli podíváme na témata, která nenadhodili farmáři, ale soutěžící. Velmi moudré je ihned na začátku vyhrknout, kolik máme dětí, že jsme ještě vdaní/ženatí a nebo, že je naše ex těhotná a čeká to každou chvíli. Podobné rozebírání rodinných poměrů je v podstatě zaručenou metodou, jak docílit toho, aby se do vás někdo ihned zamiloval. Přece by někoho neodradilo, že už máme tři hladové krky nebo, že jsme stále v manželském svazku.

Pokud na to ale nechceme jít příliš zhurta a jsme opatrnější, není špatné zvolit nějaké neutrálnější téma. Co takhle muzika? Muziku poslouchá skoro každý. Můžeme například začít tím, že máme rádi "moderní hudbu". Je možné, že se nás protějšek zeptá, co si pod tímto pojmem představujeme (což samozřejmě farmářka udělala) a není lepší odpověď než: "Klasika z 80.. let." Ano, klasika z osmdesátek je něco, co bezesporu spadá do škatulky "moderní hudba".

Pokud jste četli pozorně, tak už víte, jak zvládnout první schůzku mezi čtyřma očima, aby byl úspěch v podstatě zaručen. Ale kdyby se přece jen stalo, že by to nevyšlo (což je vysoce nepravděpodobné), tak je tu poslední možnost a to rovnou hodit očkem po dvou potencionálních partnerech. Pokud vás první odkopne, nevadí, rychle poběžíte za druhým a rovnou mu oznámíte, že první vám dal košem, takže zkoušíte štěstí s ním, to každý rád slyší. Být druhý v pořadí je sexy.

Už také díky Farmář hledá ženu víte, jak hladce zvládnout první rande?

2 komentářů:

  1. Super článek! Po zhlédnutí včerejšího dílu Farmáře nelze, než souhlasit! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Celý to byla a bude přehlídka elity českého národa...k tomu stylu oblékání - tílko či triko s výstřihem nezachrání ani nezaujme, zvlášt když k němu máme postavu venuše s třemi pneumatikami na břiše...ale v podstatě se k sobě hodí - vrána k vráně sedá- viz to triko bez rukávů a jako bonus prales v podpaží. Ale vždy se u toho pobavím a těším se na příští díl.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.