čtvrtek 5. září 2019

Trailer: Bad Boys for Life - Will Smith a Martin Lawrence se vrací do akce!

Je to tady. Sice bez Michaela Bay, ale pořád stejně úderné a nablýskané jako před lety. Alespoň z traileru to tak vypadá.

Mizerové jsou zpátky.Na scénáři se mimo jiné podílel Joe Carnahan, důležitá je ale hlavně změna na režijním postu, kde už nedirigoval všechno Michael Bay ale exotické duo Adil El Arbi a Bilall Fallah. Jde o belgický režijní tandem s marockými kořeny, který si dost libuje v klipové režii. To je nejspíš důvod, proč byli hoši vybráni jako Bayovi nástupci, i když na svém kontě nemají žádný větší zářez kromě dvou menších filmů pracujících s gangsterským prostředím (Gangsta, Black). To by se ale mělo brzy změnit, protože kromě třetích Mizerů mají v plánu i Policajta v Beverly Hills 4.

Mimochodem, trailer k Bad Boys For Life se mi na jednu stranu vůbec nelíbí v tom, jak je střižený - nikdy nenabere rychlost a dynamiku a má divnou gradaci. Na druhou stranu - dokáže přesvědčit o tom, že v Bad Boys For Life bude všechno, co máme rádi. A natěšit. Takže je to vlastně dobrý trailer, jen střižený netradičním způsobem. Zvláštní, ale zjevně efektivní, protože to dokáže zamaskovat i fakt, že tentokrát se Mizerové museli obejít bez Michaela Baye. Na akci to podle mě bude maličko znát, ale trailer šikovně mlží a nabízí i pár zajímavých záběrů z akčních scén, i když je zjevné, že překonat dálniční Bayhem z druhých Mizerů se asi nepodaří. Přesto jednoznačně palce nahoru!

1 komentářů:

  1. Super tak jsme se nakonec fakt dočkali! A proč se vlastně Bay nevrátil, byla v tom jen vytíženost?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.