čtvrtek 23. května 2019

Star Trek: Pickard - teaser trailer přistál a klade spoustu otázek

Kapitán Pickard je zpátky. Ale...


Vypadá to, že po Next Generation se část věcí udála tak, jak bylo naznačeno. Pickard skončil tak jako správný rentiér na vinici:-) Jenže to vypadá, že je poněkud Skywalkerovsky zahořklý vůči světu - nebo sám vůči sobě. Událostí, která k tomu vedla, byl zřejmě zánik planety Romulus a záchrana jejích obyvatel právě pod vedením Pickarda, o čemž byla řeč v prvním Abramsově filmovém Star Treku. Co se při ní stalo, že se Pickard straní světa?

A pak je tu ještě jedna otázka. Pickard je v závěru teaseru označen jako admirál. Je přitom všeobecně známo, že odmítal povýšení a dával přednost putování vesmírem před kancelářskou prací nebo výchovou nových členů hvězdné flotily. Takže - co se to všechno stalo? A je vlastně dobře, že tenhle seriál vznikl?

2 komentářů:

  1. To bude iny startrek, nebude to prime timeline ale alternative timeline z Abramsovho vesmiru, presne toho kde je Discovery, preto to bude UPLNE ine, urcite tam maju percentualne dane ako ma Discovery kolko sa musia lisit od povodneho Startreku od paramountu .... je to dost zlozite cela ta situacia okolo prav a licencii ....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.