čtvrtek 11. října 2018

Zruší Simpsonovi kvůli South Parku? Tahle scéna rozpoutala diskuse

Stačilo pana Hankyho poslat na jedno velmi rasistické místo. Do Springfieldu.


Ve třetí epizodě právě probíhající série South Parku se jeho tvůrci rozhodli zase si po letech zarýt do konkurenčních Simpsonových. Ti jsou v poslední době kritizování, že Apu je v nich znázorňován příliš stereotypně, s nesmyslným přízvukem atd atd. Zkrátka typická současná hyperkorektnost, u seriálu, kde už také dostali naloženo všichni a americká střední třída v něm často vypadá, jako by neuměla do pěti napočítat (což by nebylo divu, když mají všichni jen čtyři prsty). Nicméně, Apu a menšiny jsou vážná věc, scéna byla vyslána do éteru a v South Parku ji zakončili provokativně hastagem #cancelthesimpsons:-D  Kdo zná South Park, ten ví, že tohle je další mocná provokace, na které se teď tvůrci ,,ujebávají" smíchy k smrti, americká média ale mají co řešit. Pokud jste tuto epizodu neviděli, tak tady máte scénu, která to celé rozpoutala.

South Park nebo Simpsonovi?

5 komentářů:

  1. Hahaha prej South Park rulez :D ty poseroutkové se bojí dělat si srandu z Mohameda protoze jsou podelaný strachy z muslimáků. "ujebávat" se můžou jak chtějí ale umějí si dělat srandu tak ze sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak oni by toho Mohammeda i ven vypustili, ale televize jim to jaksi nedovolila. :D

      Vymazat
    2. Ta epizoda bola dodana do CC dost neskoro tusim no aj tak ju dokazali v CC scenzurovat ... co je obrovska skoda. Tak isto keby sa mi vyhrazali francuzki militantni islamisti tiez by mi nebolo vsetko jedno.

      Vymazat
  2. Myslím, že Simpsonovi Skončili... Chtěl mít 636 epizod aby měli více než seriál Gunsmoke .. proč tedy "Hejtí" ně o co v podstatě už Neexistuje...

    OdpovědětVymazat
  3. Viděl jsem pouze vloženou ukázku, ale podle mě je očividné, že si tvůrci SP nědělají legraci ze Simpsonů, ale z mediální hysterie okolo údajného rasismu v nich.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.