neděle 20. května 2018

Deadpool 3: Dočkáme se někdy?

Budoucnost červeného zabijáka je i navzdory úspěchu s otazníkem.


Deadpool 2 vydělá hromadu peněz, o tom není pochyb. A všechno, co vydělá peníze, se v Hollywoodu dočká pokračování. Takže třetí díl by měl být samozřejmostí - jenže není. Jak to tedy bude dál s Deadpoolem?

Foxové potvrdili, že teď je na řade Deadpoolova týmovka X-force. K té druhý díl Deadpoola jasně směřuje. Ostatně bylo by nesmyslné teď, když se podařilo úspěšně uvést na scénu další postavy (především Cable a Domino), vrátit se k Deadpoolovi a věnovat se pouze jemu.

X-force se přitom dočkáme nejspíš až v roce 2020 - když to dobře půjde. Rok 2019 má totiž už X-menů dostatek - čekají nás Dark Phoenix, New Mutants a možná i roky odkládaný a smůlou pronásledovaný Gambit. X-force by pak logicky dorazila rok poté.

Všechno se navíc ještě může zkomplikovat tím, že studio Disney odkoupilo 20th Century Fox. Teoreticky nás tak mohou čekat další překvapení, sám Ryan Reynolds má ale dost jasno: ,,Co se týče Deadpoola 3, je to divné, že to říkám, ale nemyslím si, že k tomu dojde. Abychom se posunuli, vidím cestu spíš v X-force, která by tak trochu byla jeho týmem." A má to svoji logiku - s Deadpoolovou popularitou a s tak funkčními dalšími členy týmu jako je Domino nebo Cable by se totiž Reynoldsovi a spol. mohlo na eRkovém poli podařit vybudovat sérii, která by směle držela krok s takovými týmovými značkami jako Rychle a zběsile nebo Avengers.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.