pátek 15. září 2017

Trailer: Red Sparrow - Jennifer Lawrence jako Rudá volavka už je taky smrtelně nebezpečnou agentkou

Nejen Charlize Theron ale i Jennifer Lawrence umí chlapům pěkně natrhnout zadnici.

Jako by každá slavná herečka musela mít svůj pokus o Jamese Bonda nebo Jasona Bournea. Svého času si Angelina Jolie dala Salt, nedávno Charlize Theron Atomovou blondýnu a teď tedy Jennifer Lawrence.


Dominika Egorová je bývalá ruská baletka, která po zranění hledá novou budoucnost a tak vstoup ído speciální programu, který z ní prostřednictvím neskutečně tvrdého a sadistického výcviku udělá stroj na zabíjení a manipulování s druhými. A co víc, Dominika je dokonce nejlepší ze všech, kteří tímto programem prošli. Teď ji ale čeká výzva - bude muset všechno, co umí, použít aby zachránila sebe i všechny své blízké.

Jinými slovy, nic extrémně nového nečekejte, tohle se místy docela podobá Brutální Nikitě. Což je ale úplně fuk, pokud to prostě bude odsýpat. Trailer je zajímavý hlavně tím, že kromě akce dává důraz i na ony manipulativní psychologické techniky (dobrý den, kozy ven a další). Režie se ujal Francis Lawrence (kdysi skvělý Constantine s Reevesem a pak také Hunger Games s Lawrence, kde si zřejmě padli do oka).

Výsledek nás čeká 1. března 2018

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.