čtvrtek 21. září 2017

Cinema City otevře první Megaplex v České republice, co nás čeká? 4DX, VIP zóna a teplá kuchyně

Společnost Cinema City, která provozuje v České republice třináct multikin, brzy otevře svůj první Megaplex. Největší tuzemské kino se nachází v nově zrekonstruovaném obchodním centru Chodov v Praze a své brány všem návštěvníkům otevře již 11. října 2017. Nový Megaplex nabídne návštěvníkům celkem 18 sálů vybavených tou nejmodernější technologií, široký výběr filmů  i formátů, VIP sekci a rozšířenou nabídku občerstvení včetně teplé kuchyně.


První Megaplex Cinema City vznikal dlouhé měsíce v části obchodního centra Chodov. V současné chvíli probíhají poslední dokončovací práce a největší pobočka společnosti Cinema City, již brzy přivítá své první návštěvníky.

„Megaplex je u nás zcela nový pojem, kterým posouváme zážitek z návštěvy kina na novou úroveň. Nový Megaplex se stane místem, kde si každý návštěvník přijde na své. Nabízí se mu totiž nekonečně mnoho variací, jak si užít film dle svých preferencí. Chceme v lidech zanechat zážitek a dopřát jim nadstandardní služby. Návštěvníky čeká celkem 18 nových sálů vybavených tou nejmodernější technologií, s celkovým počtem 2 629 míst, z toho 3 sály ve VIP zóně, které nabídnou opravdu exkluzivní zážitek, jeden sál 4DX se speciálními efekty a 3 sály s nejmodernější prostorovou zvukovou technikou Dolby Atmos. Na plátna budou svítit unikátní laserové projektory, které přenáší obraz na plátno v lepší kvalitě. Laserové projektory budou mít v České republice premiéru a my doufáme, že si je zákazníci rychle oblíbí,“ komentuje otevření nové pobočky marketingový ředitel Cinema City, Robert Švec.

Megaplex Cinema City se stane největším centrem filmové zábavy v České republice. Pro milovníky intenzivního filmového zážitku bude přichystaný speciální 4DX sál, ve kterém zažijí film opravdu na vlastní kůži. Sedadla a samotný kinosál jsou vybaveny high-tech technologiemi, které v synchronizaci s akcí na plátně docílí větší reálnosti a pocitu, jako by byl návštěvník přímo v dění filmových trháků. Pocit dokreslují také speciální doprovodné efekty, jako voda, vítr, blesky, vůně a nově také sníh.

Zážitek z filmu umocní nejmodernější laserové projektory, které jsou jediné v České republice. Díky těmto projektorům se naskytne návštěvníkům ještě kvalitnější obraz, než na který byli dosud zvyklí.
Dokonalý obraz dokreslí skvělé prostorové ozvučení Dolby Atmos. Tato technologie je vlajkovou lodí společnosti DOLBY. Jedná se o špičkové ozvučení celého sálu za pomoci desítek reproduktorů. Dolby Atmos může pracovat až se 128 samostatně ovládanými reproduktory a zajistí tak naprosto dokonalý zvuk.

Novinkou je také VIP zóna, kterou jistě ocení ti, kteří si rádi užívají luxusu
a soukromí. VIP sekce nabídne 3 sály s ještě pohodlnějšími sedačkami a vlastní restaurací. Vzhledem ke svému uspořádání je VIP zóna jako stvořená pro příjemný večer ve dvou, nebo zorganizování firemní prezentace či uzavřené akce.

Zdroj: Tisková zpráva Cinema City

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.