čtvrtek 10. srpna 2017

Inhumans i v českém IMAXu! Kdy?

Komiksový seriál bude mít celosvětově premiéru nejprve v kinech a Česko nebude výjimkou.

Tento legendární komiks je zfilmován zcela neobvyklým způsobem: první dvě epizody byly kompletně natočeny na kamery ALEX IMAX 65 mm. Jedná se o revoluční 2D digitální kameru nové generace vyvinutou pro použití předními filmaři pracujícími s formátem IMAX. Diváci v České republice budou mít jedinečnou a zároveň jedinou možnost shlédnout první dva díly seriálu Inhumans 2. a 3. září 2017, a to pouze v pražském kině IMAX.


Seriál Inhumans od studia Marvel vypráví rozsáhlou ságu královské rodiny Inhumanů, jíž vládne záhadný král Black Bolt s tak silným hlasem, že jeho sebemenší šepot může zničit celé město. Královská rodina Inhumanů je rozdělena vojenským pučem. Stěží uniknou na Havaj a jejich překvapivé setkání s tamní bujnou přírodou a lidmi může zachránit nejen je, ale i samotnou Zemi. Kapacita je omezena, rezervujte si proto nejlepší místa v kině IMAX v předprodeji zde.

Stopáž obou dílů je 90 minut a herecké obsazení je následující: Anson Mount jako Black Bolt, Iwan Rheon jako Maximus, Serinda Swan jako Medusa, Eme Ikwuakor jako Gorgona, Isabelle Cornish jako Krystal, Ken Leung jako Karnak, Ellen Woglom jako anonymní postava, Sonya Balmores jako Auran a Mike Moh jako Triton. Výkonným producentem je Scott Buck, kterému budou v roli showrunnera asistovat Jeph Loeb a Jim Chory Buck z Marvelu. Režie se v prvních dvou dílech ujme Roel Reiné.

Zdroj: Tisková zpráva Cinema City

4 komentářů:

  1. U nás by toto mělo smysl shlédnout, jen pokud by jsme tu měli možnost sledovat v TV suoběžně s USA a ne být odkázáni na stahování z netu

    OdpovědětVymazat
  2. Měl jsem gorillu rád,ale je tu mrtvo až to zavání koncem,vzchopte se lajdaci

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymáci, nezapomeňte, že jsou prázdniny :) Ať to vypadá jakkoliv, tak i autoři článků mají nárok na trochu odpočinku :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.