neděle 16. července 2017

Star Wars: Poslední z Jediů - nové plakáty a strhující video ze zákulisí

Tahle videa ze zákulisí umí v Lucasfilmu skvěle. Dodnes si pamatuji rok staré video k Rogue One, které mělo úplně stejně silný náboj a líbilo se mi víc než trailer samotný. Nabízí totiž velké množství materiálu, který hodně napovídá, ale přesto neodhaluje příliš. Napřed ale troška plakátů, abyste se naladili na tón, ve kterém se Poslední z Jediů ponese. ,,Trailer" najdete pod plakáty.









Naladěni, připraveni? Jde se běhat, skákat, křičet, šeptat a trpět. To vše v barevném černo-červeném ladění. Rian Johnson má moji obrovskou důvěru, tohle vypadá na Star Wars film s vlastním ksichtem a novými nápady, které přesto organicky zapadnou do tohoto universa. Například ta psí příšerka vypadající jako z ledu a hromada dalších, podvodní scény, zjizvený Kylo Ren atd atd. Nádhera.

2 komentářů:

  1. Zle jazyky tvrdia, ze Rey sa za tych 5 minut medzi koncom ep.7 a zaciatkom ep.8 tak zlepsila v Sile, ze celovecerny film nema zmysel a natocilo sa len cameo Rey ako lusknutim prstov nechava vybuchnut kazdeho Sitha v galaxii.

    Kto videl poslednych 30 minut ep.7, chape.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.