úterý 25. července 2017

Nový James Bond má datum premiéry!

Barbara Broccoli se do toho už znovu opřela a zdá se, že jednání na všech důležitých stranách (hlavní role plus režie) se posunula kýženým směrem.

Nové bondovky bychom se měli dočkat na podzim 2019 s tím, že v USA bude mít premiéru 9. listopadu a v Británii a zbytku světa o něco dřív.

James Bond: 5 nejlepších bondovek

Scénář napíší Neal Purvis a Robert Wade, kteří už společně mají na kontě šest bondovek včetně poslední Spectre. Jejich práce má kolísavou kvalitu, ale v zásadě chlapci Bonda znají jako svoje boty a v jeho světě se podle toho pohybují s víceméně  solidními výsledky.

Jména režiséra a představitele hlavní role budou oznámena později, nicméně pokud doufáte v Nolana, tak mi nepřijde, že by tu byla velká šance. Nolan si píše scénáře sám, takže jedině, že by mu dovolili zasáhnout do scénáře Purvise a Wadea.

Otazník visí i nad účastí Daniela Craiga, ale ten už si zřejmě odpočinul, nějaké velké hity po Spectre neměl a tak by se mu solidní balík dolarů už opět mohl hodit, takže v tomto případě bych si naopak tipoval, že ho ještě uvidíme.

Co myslíte vy?

Téma: Kdo je nejlepší a kdo nejhorší James Bond v historii?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.