úterý 25. července 2017

Proč si na trailer k Avengers: Infinity War počkáme ještě 100 let?

Režisér Joe Russo promluvil.

Trailer prezentovaný na Comic-Conu drtivou většinu fanoušků nechal v absolutním nadšení, přesto bychom asi rádi všichni viděli HD verzi. Jenže té se nejspíš nikdy nedočkáme a trailer, který může z Comic-Con traileru vycházet, zřejmě dorazí později, než bychom si přáli.


,,Jediné, co k tomu mohu říct je, že chceme, aby sestřih, který pustíme ven, byl co nejlepší. Takže si dáváme načas. Kvalita triků v těchto filmech musí být absolutní a v sestřihu pro Comic-Con jsou jisté věci, které fungují jen pro fanoušky na Comic-Conu.  Ale pokud chceme oslovit široké publikum, musíme si být jistí, že to bude fungovat i na něj. Takže na tom právě teď děláme. Neřeknu vám časový výhled, protože chceme lidi překvapit, ale snad budou mít všichni dost trpělivosti."

Samozřejmě, na to, kdy se trailer objeví, budou mít vliv hlavně lidi z marketingu Marvelu. A ti budou chtít asi premiéru traileru spojit s nějakým Marvel eventem. Nabízí se tu tedy podzimní Thor: Ragnarok, kterého by premiéra traileru mohla solidně naboostovat. Jenže Thor bude mít premiéru až v listopadu, tedy za tři měsíce, což je v očích fanoušků jako by to bylo 100 let. Představa, že do té doby se kvalitní verze traileru nedočkáme a budeme si pouštět pořád dokola kinorip je pro mě osobně fakt děsivá.

Navíc (byť to těžko z nekvalitního ripu soudit) mi triky v traileru přišly až nečekaně dobré (upřímně, nevěřím, že by Marvel naservíroval komunitě fanoušků a novinářů na Comic-Conu něco nedodělaného, co by vyvolalo negativní reakce) a stejně tak mi přišlo, že trailer je dostatečně srozumitelný a jednoduchý - co víc širokým masám ukázat, než že tu je pro Roberta Downeyho Jr. ultimátní výzva? Takže důvody Joea Russa mi přijdou spíš jako výmluvy, zatímco fakt, že Marvel chce širokým masám trailer prodat při nějaké lepší příležitosti zcela chápu. Tak uvidíme jestli to bude u Thora nebo nás přece jen Avengers trailer překvapí dřív.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.