neděle 23. července 2017

Captain Marvel bude prequel! Kdo bude záporák a která známá postava se taky objeví?

Comic Con přinesl tolik novinek, že s nimi vydržíme ještě pár dalších dní. Jednou z nich bylo i představení Captain Marvel, kde nám Marvel naservíroval oficiální představení kostýmu hlavní hrdinky a také záporáků.

Těmi budou podle Kevina Feigeho Skrullové, vypadat by ve filmu měli takto:



Skrullové jsou známými protivníky marvelovských hrdinů, co je ale překvapivé, to je fakt, že Captain Marvel se bude odehrávat před všemi dosavadními událostmi (samozřejmě s výjimkou Prvního Avengera). Děj bude zasazen do 90. let a objeví se v něm i Nick Fury  - ještě bez pásky přes oko!

Zasazení do 90. let umožní Marvelu natočit Captan Marvel jako klasický origin story snímek a přesto hlavní hrdinku zapojit už jako hotovou postavu do pozdějších událostí po roce 2000. Účast Skrullů pak otvírá dveře pro nové silné protivníky v budoucnosti. Skrullové umí měnit svoji podobu a tak se jednoho dne může ukázat, že některé z postav, které z MCU známe, jsou ve skutečnosti mimozemšťané.

Na Comic-Conu byly prezentovány první concept arty


Captain Marvel by měla do kin dorazit přibližně ve stejné době jako Wonder Woman 2. Čekají nás tak dvě silné ženské hrdinky. Wonder Woman by se navíc měla odehrávat v 80. letech, takže to bude velmi zajímavý souboj, v němž bude Marvel poprvé dotahovat náskok DC.






3 komentářů:

  1. mensi chybka, mate tam 2x Captain America misto Captain Marvel...

    OdpovědětVymazat
  2. Sakra, to zni celkem zajimave, za Skrully jsem strasne rad, podoba je komiksu vice nez verna. Kdyby na to nejak navazovala "secret Invasion", treba v dalsich Avengerech (nebo by ty dusledky byli videt treba uz v druhe casti trojky), byla by to naprosta parada. Tenhle event mi prisel jako jeden z tech podarenejsich :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.