čtvrtek 30. března 2017

Za čerstva: Joss Whedon bude režírovat Batgirl!

Kde se vzal, tu se vzal, je tu spasitel DC filmového universa?

Podle úplně čerstvých zpráv by měl Joss Whedon nejen režírovat, ale také si sám napsat Batgirl. S informací nepřišel žádný menší zdroj než samotné Variety a akcie DC teď nejspíš letí pěkně nahoru, protože tohle je jméno, které je papírově ohromný doping.

Whedon jak známo stojí za seriály Firefly, Buffy a S.H.I.E.L.D. a byl tím, kdo natočil jeden z nejlepších Marvel filmů dosud - první Avengers. Natočil pravda také druhé Avengers, kde ho systém trošku vysosal a semlel, ale už je podle všeho při chuti a našel látku, do které se zakoukal. A to je dobře, protože když je Whedon při chuti, vznikají výjimečné věci.

Z DC universa se tak začíná na filmovém plátně stávat více genderově vyvážený svět, protože na plátno se chystají i Gotham Sirens od Davida Ayera. Nelení ovšem ani Marvel, který nám kromě Captain Marvel zřejmě přes SONY nadělí ještě film s Black Cat a Silver Sable.

Batgirl se poprvé objevila v komiksu v roce 1967 jako Barbara Gordon, dcera komisaře Gordona. Vidět jsme ji mohli jak v legendárním seriálovém Batmanovi z 60. let, tak v průšvihu Batman a Robin (tam ji hrála Alicia Silverstone) a momentálně dělá parťačku i Batmanovi v LEGO BATMAN MOVIE.

Whedon původně dělal na akčním hororu z 2. sv. války, už před časem se ale zmínil, že by si rád dal batmaní film. Tak teď ho bude mít.

Co na tuhle zprávu říkáte?

4 komentářů:

  1. Tuhle SJW sracku budu ignorovat, zrovna jak Krasku a hulina, Wonder woman nebo captain marvel. Co to doprcic je ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady ma nekdo mindrak z zenskych hrdinek...

      Vymazat
  2. hele zensky hrdinky klidně ale batgirl je pro mě spíš vedlejší postava k batmanovi, zatim si myslim že je to zbytečně vyplacany slot který mohli vyplnit někým zajímavějším, třeba Zatannou a sekundoval by ji Constantine což by eventuelně mohlo vest k Justice League Dark, zkratka mohli vybrat nějakou zajímavější postavu než batmana v sukních

    OdpovědětVymazat
  3. Pockat Captain Marvel nevznika pod taktovkou Disney, ale Sony? Sony ma prava na MS. Marvel/captain marvel? Jakoze vazne? To me docela prekvapuje :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.