pátek 17. března 2017

Venom míří do kin, dočkáme se už brzy! A co na to Aquaman?

Neuvěřitelné věci se dějí ve filmovém byznysu.

Těžko říct, jak moc spolu ty zprávy souvisejí, ale asi není úplná náhoda, že přišly ve stejný den.

Za prvé: Aquaman Jamese Wana (Jason Momoa v hl. roli) byl odsunut Warnery z 5. října 2018 na 21. prosince 2018. To bylo možné díky tomu, že byla odsunuta premiéra Avatara 2.

Vzápětí se objevila druhá a zcela zásadní komiksová zpráva. Ze SONY ohlásili na Aquamanův bývalý termín  - tedy 5. října - premiéru filmového Venoma. A to je pořádný shocker.

O filmové verzi Venoma se mluvilo už dlouho, v podstatě od doby, kdy se v roce 2007 objevil ve Spider-manovi 3. Nikdy nakonec ale k realizaci nedošlo.

Teď mu vše hraje do karet. Zájem o komiksové filmy je velký, navíc začínají  v kinech bodovat i ti méně klasičtí hrdinové jako Sebevražedný oddíl nebo Deadpool. Je možné, že Warneři se s Aquamanem o Venomovi doslechli a trochu se ho lekli? A nebo prostě jen chtěli využít prostoru po Avatarovi 2?

Ať tak či onak, moc si nepomohli. Čtyři dny po premiéře Aquamana totiž bude mít premiéru Mary Poppins se vrací. A co možná Warneři podceňují, to je fakt, že 21. prosince bude mít premiéru také animovaný Spider-man, který je jako projekt vyvíjený mimo MCU.

Vypadá to tedy, že konec roku 2018 bude komiksově hodně zahuštěný. Spider-man s Aquamanem přímo proti sobě a to vše jen dva měsíce poté, co dorazí Venom? Nudit se opravdu nebudeme.

3 komentářů:

  1. To jsem teda zvedav, co z toho vznikne a hlavne jakeho Venoma se dockame. Me osobne by se docela zamlouvalo, kdyby slo o Flash Thompsona, ale dost silne o tom pochybuju. Doufam ze hlavne nepokazej casting jako v pripade SM3. Z Tophera Grace jako Eddieho Brocka mam behavku jeste do ted.

    Jinak jak je to s tim MCU? Nekde jsem cetl, ze tohle nema spadat pod MCU, coz me docela zarazi, dela-li na tom Sony. Mel jsem za to, ze ta vzajemna pomoc se spider-manem bude do budoucna znamenat uzkou spolupraci s marvelem u vsech budoucich komiksovech, tim padem jsem tak nejak i predpokladal, ze vse bude spadat pod MCU.

    A jakej animovanej SM film? To se chysta nejakej vysokorozpoctovej animak do kin nebo jde o nejaky klasicky direct to dvd animak?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.