pátek 31. března 2017

Liga spravedlnosti: Zack Snyder osobně dementoval stopáž Justice League

Ne, nebude to 170 minut.

V podstatě všechny filmové servery před pár dny převzaly z IMDB informaci, že stopáž Justice League bude 170 minut. Tento údaj se objevil na IMDB a zdálo se, že by mohl být pravdivý. Zack Snyder si dlouhodobě ulítává na delších verzích svých filmů a tak zrovna u něj to vypadalo velmi reálně. Všichni včetně nás samozřejmě dodávali, že je ještě dlouho do premiéry a vše se může změnit, fakt, že zpráva se ale masově rozšířila a fanoušci na ni reagovali, donutila Zacka Snydera reagovat.

Udělal to naštěstí spíš s humorem, když na twitter napsal:


Zapomněl jsem říct, že první verzi JL jsme pustili IMDB. Protože taková je běžná praxe u WB. Nebo ne?


Je v tom trocha ironie a Snyder má na ni plné právo. Všichni jsme měli počkat na oficiálnější zdroj informace. Ale současně by se mu to mohlo vymstít. Ve filmu má opravdu hodně míčků, se kterými musí žonglovat. Batman musí dát nejprve celý tým dohromady a je třeba jeho jednotlivé členy představit. Obzvlášť se to pak týká Cyborga, jehož story bude sloužit do značné míry jako výchozí zápletka filmu a zabere dost času. Jsou tu samozřejmě záporáci, se kterými je třeba se vypořádat. A je tu Superman, na jehož oživení nejspíš také dojde. A když si uvědomíme, že ultimátní verze Batman vs Superman měla 183 minut (kinoverze 152) - přes tři hodiny, tak bude mít Zack Snyder co dělat, aby se tentokrát pohyboval v kratších časech. A pokud to v kině dokáže, je stejně dost pravděpodobné, že případná ultimate edition bude delší a těch 170 minut nakonec vůbec nebude tak mimo.

Času na odladění má zatím dost, takže můžeme jen tipovat.

1 komentářů:

  1. Tak v kině bych klidně vydržel i 240 minut když to bude dobré. Nemám problém sledovat SE filmy bez přestávky. A ohledně dlouhých filmů je omezovat jen kvůli kinu je blbost. Kina už jsou stejně pasé a doma si to kdo chce pauzne kdykoli tak v tom nevidím problém. Za mne je daleko horší film který má dodrbaný děj protože se kvůli stopáži stříhalo a pak je to totální paskvil. Filmy by se už konečně měly primárně zaměřit na domácí produkci a na kina se vysrat. Z kin mají stejně male zisky hlavně se na filmu namastí kino Popcorny coly atd. Kdyby dali filmy ve stejný den co do kin i na stremovací portály určitě vydělají daleko víc protože by to chtěl každý vidět hned a neutíkaly by jim zisky pirátěním. Já osobně do kina nejdu a i když bych rád zaplatil za kouknutí tak nezaplatím nic protože než se to dostane do normální distribuce už sem to dávno viděl díky pirátům 2 měsíce zpět. Prostě by filmové společnosti měly fungovat jako Steam koupím jednou a pak je to moje na pořád. Vyjde SE edice filmu ok připlatím si ji jako DLC a né kupovat znova celý film.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.